Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Tényleg össze lehet ragadni szex közben vagy inkább után? Embereknél is van ilyen? Olyankor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 16:17
1/15 anonim válasza:
Ja ugyhogy ne dugd be mert ráharap aztán nem enged
2/15 SIDLER22 válasza:
Hogy össze ragadni? Izzadságtól? Vagy pillanatragasztóval bekened a faxod? Vagy hogy érted?
3/15 Lazy Lover válasza:
Hallottam ilyen pletykát egy csávótól hideg vizet öntött rájuk hogy a csávónak össze menjen a pénisze de lehet hogy Urbán legend
4/15 A kérdező kommentje:
2
Nem, én hallottam olyat, hogy a nemiszervnél ragadt ösze egy pár. És arra lennék kíváncsi, tényleg van-e ilyen.
2021. dec. 5. 16:19
5/15 anonim válasza:
Előfordulhat, de nagyon ritka dolog.
6/15 SIDLER22 válasza:
Hát egyrészt mennyire ragad össze. Ha egész éjszaka bent hagyod (ami amúgy is képtelenség mert a mozgás/izgatás hiánya miatt annyira lelankad, hogy magától kiesik) akkor esetleg kicsit meg tud száradni és akkor a bőrt húzva jön ki. Ennél komolyabb összeragadást nem tudok elképzelni.
7/15 anonim válasza:
Megtörténhet, hogy a lány hüvelye görcsösen összerándul, és nem tud a pénisz kicsúszni.
Ritkán fordul elő, és elég megnyugodni ahhoz hogy elmúljon.
8/15 anonim válasza:
Hívni kell a mentőket ha nem múlik el. Oké vicces but come on, a mentősökre is ráfér egy jó sör melletti sztorizás ezekben a nehéz időkben. :)
9/15 anonim válasza:
Esetleg csak popó lukban lehetséges ilyen.
10/15 anonim válasza:
Én is ismerek egy ilyen urban legendet, volt egy baráti összejövetel, és egy pár női tagja meg egy szingli srác kissé észrevétlenül félrevonultak, majd a pár férfi tagjának kis idő után feltűnt hogy nem látta mostanában a csajt. Nemsokára meg is találta őket, a hirtelen rémülettől pedig bizony a női tag rászorult a szerszámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!