Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan sok az embereknek a napi 2 szex?
Egyén függő kinek mennyire van igénye
tapasztalatom szerint, ha kevésbé kielégítő a szex, akkor akarsz többet, vagy, ha túlzottan jó, mert jó volt
a köztes állapotban meg vegetálás van, hogy jó jó,de elég
Ahogy a második írja.
Egy dolgozó ember reggel kel (én speciel 7-re járok dolgozni, tehát felkelek mondjuk 5:30-kor), 5:15-kor nem rángatom fel a partnerem, hogy ugyan munka előtt dugjon már meg. 4 felé végzek, elmegyek edzeni, utána bevásárolok, vacsit csinálok. Foglalkozok az állataimmal, pihenek egy kicsit, este szex, 10 fele alvás, hogy fel tudjak kelni. És akkor nekem még nincs gyerekem se:D
Hova fér be a második szex? Rögtön az első után mondjuk igen, de nem minden férfi bír egymás után kétszer.
Viszont hétvégén, ha nincs tennivaló, simán belefér, hogy este is szex, reggel is szex, akár többször is. De ehhez megfelelő partner kell. Az sem mindegy, hogy milyen gyakran találkoznak a párok...Exemmel együtt éltem, nem tudtam volna naponta 2-szer szexelni vele, max. hétvégén, de neki nem tengett túl a libidója, egy idő után meg megszoktam. Mostani párommal heti 1-2 alkalommal találkozunk, de múltkor pl. kevesebb mint 24 óra alatt 3-szor estünk egymásnak és azt sem éreztem soknak:D De nem is volt más dolgunk....
Nekem az már fizikálisan fáj, főleg kívül. Kell a regenerálódás neki.
N30
Nem értem én se, nekem napi 2 a létminimum, attól ha kevesebb van megőrülök.
27F
Mert ez emberdüggő. Valaki a napi 3-al sem éri be, valakinek meg elég hetente pár kiadós szex.
Nem vagyunk egyformák.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!