Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az embereknél is úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az embereknél is úgy lenne, mint az imádkozó sáskáknál -ahol a nőstény megeszi a hímet, a lányok mekkora része élne ezzel a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Én tutira élnék ezzel a lehetőséggel.
2021. nov. 3. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Biztos, hogy nem. Nagyon jó a szex a párommal, újra és újra élvezni akarom, nem megenni.
2021. nov. 3. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem, hogy a sáskák ezt azért csinálják, mert fun. Megvan az oka és náluk ez általános, nem kedv kérdése:D

Btw lehet elhánynám magam vagy elájulnék, ha át kéne harapnom a bőrét egy embernek..

2021. nov. 3. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A legtöbb szeretőmmel, exemmel jóban vagyok, nem nagy barátságokban, de ha van valami, számíthatunk egymásra.
2021. nov. 3. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
A nők nem megenni akarják azt akit szeretnek, hanem azt hogy velük maradjon - élő valóban és nem a gyomrukban 😂
2021. nov. 3. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Az imádkozó sáska nősténye egyrészt nem minden esetben fogyasztja el partnerét, másrészt azért teszi, mert így fontos aminosavakhoz jut, akár kétszer annyi petét is le tud rakni ennek köszönhetően.

Nem igazán vonz az ötlet, hogy egy tucat gyerekem legyen, és szerintem van könnyebb út is aminosavakat vinni a szervezetembe. :D

2021. nov. 3. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, épp ezért írtam, mert nem minden esetben fogyasztják el, de a lehetőségük adott rá.

Ha komoly párkapcsolatnál nem is, de az alkalmival mi a helyzet?

2021. nov. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!