Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőket miért zavarja, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja, ha a férfi nem szex közben élvez el? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam, és jómagam is tapasztaltam, hogy a nőket zavarja, ha a férfi nem a behatolástól élvez el, hanem külön be kell fejezni kézzel vagy szájjal. De miért van ez, mikor a nők nagyon nagy része sem tud elmenni behatolástól? Nekem is volt olyan partnerem, aki csak csiklótól tudott elmenni, hogy nehezményezte, hogy kézzel esik jól nekem elélvezni, de az nem volt baj, hogy őt is ugyanígy lehetett csak csúcsra juttatni? Miért van ez a kettős mérce?

2021. dec. 4. 09:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem így van. Én például szeretem, szájjal, kézzel befejezni.

46N

2021. dec. 4. 10:01
 2/11 A kérdező kommentje:
És ha magának fejezi be a férfi, az zavar?
2021. dec. 4. 10:03
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Sokan szeretik érezni bent ahogy elmegy a partner, ennyi szerintem a gond csak. Ha más a gondja akkor önbizalom hiánya van
2021. dec. 4. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
A 3assal értem egyet. + Jó esetben attól hogy a nő csiklóval élvez el nem magának kell csinálja, hanem a partner segít neki. Nekem ez nem lenne izgató, hogy kiveszi a férfi és kvázi rám önkielégít. De kinek mi, biztos van olyan nő akinek tetszik.
2021. dec. 4. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Mert fárasztó évekig csinálni neki, hogy nagy nehezen elmenjen, ráadásul az izzadt f.szt kell szagolgatni, ízlelni.
2021. dec. 4. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Engem nem zavar mig magának csinálja rám a végén es nem engem fáraszt ezzel
2021. dec. 4. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Édes istenem, tényleg ez a szempont, hogy ki kit "fáraszt" és meddig ?

Elég szomorú, ha ezt így fogja fel valaki. Eleve ez a teljesítménykényszer hogy hogy kell elélvezni és milyen hamar, meg hol-hova ? Ez a fontos ?

Háááát nekem pont mindegy volt mindíg, hogy mikor és hova megyek el, az csak 1 perc az egészből a végén. Én ami addig történik, na azt élvezem, de sokáig :-).

2021. dec. 5. 07:25
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mert sok nőlelkivilága sérül, kevésnek érzi magát, ha a párja nem tudja igazán élvezni vele a szeretkezést.
2021. dec. 5. 14:54
 9/11 A kérdező kommentje:

" Eleve ez a teljesítménykényszer hogy hogy kell elélvezni és milyen hamar, meg hol-hova ? Ez a fontos ?"

Igen, nagy a teljesítménykényszer, mivel állandóan probléma a szexben az időtartam. Általában túl kevés a férfiak részéről, de olyan is van, amikor túl sok a nőnek. És igen, nagyon fontos, hogy élvezek el és hova, mert az a csúcspont.

2021. dec. 5. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
sok nőnek fontos. hozzá tartozik szexuális élményhez , lelkileg is.volt olyan nőm akinek az is fontos volt hogy egyszerre élvezzünk el. nagyon tudott időzíteni,meg rámhangolódni,és mindig kérdezte mikor fogok elmenni, és addig visszatartotta orgazmusát valahogy, és tízböl kilencszer tényleg egyszerre volt az orgazmusunk. persze nállam is előfordult más nökkel is hogy úgy éreztem még bírom és később fogom telespriccelni punciját, de elkezdett élvezni, nyögni és lüktetni puncija ,amitől én is elsültem ,pedig még akartam tovább dugni, és élvezni a dugást élményét .
2021. dec. 6. 01:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!