Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőket miért zavarja, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja, ha a férfi nem szex közben élvez el? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam, és jómagam is tapasztaltam, hogy a nőket zavarja, ha a férfi nem a behatolástól élvez el, hanem külön be kell fejezni kézzel vagy szájjal. De miért van ez, mikor a nők nagyon nagy része sem tud elmenni behatolástól? Nekem is volt olyan partnerem, aki csak csiklótól tudott elmenni, hogy nehezményezte, hogy kézzel esik jól nekem elélvezni, de az nem volt baj, hogy őt is ugyanígy lehetett csak csúcsra juttatni? Miért van ez a kettős mérce?

2021. dec. 4. 09:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez az egyszerre elélvezés mindkét félnek hihetetlen jó élmény lehet, de szerintem max a párok 1%-nak megy ez, de lehet sokat mondtam.
2021. dec. 6. 09:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!