Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Random lányt az utcán,boltba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Random lányt az utcán,boltba hogy szólitsam le?

Figyelt kérdés

Szia

Xy vagyok, nagyon megtetszettél szivesen találkoznék veled máshol is?

Vagy hogy kéne?

2021. dec. 3. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Ez így jó lehet. Nem mellébeszélés, egyenes.
2021. dec. 3. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Nézz a szemébe és öltögesd a nyelved. Aztán menj le kutyába és kezdd el szimatolni, nyalogatni a savanyú illatú lábujjait.
2021. dec. 3. 22:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Kort is írhattok 😌
2021. dec. 3. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ne ezzel kezdj... ez max. egy buliban, szórakozóhelyen működhet, de ott se nagyon. Random helyen:

- szemkontaktus;

- mosoly;

ha a fentiek passzolnak és látod a nyitottságot akkor

- köszönsz

- valami frappáns (kerüld a hülye sablonokat) dolog amivel elindítod a kommunikációt;

- annak (a társalgás) során meg látod hogy van-e fogadókészség vagy sincs, ha nincs továbbmész, ha van akkor számcsere vagy beültök valahova.

2021. dec. 3. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy boltban pl túl konkrét próbálkozás, 100% fail.

Meg kell törni a jeget, egy kis small talk, aztán lehet "randit" kérni mert most ide meg oda menned kell, vagy ha kiderül beszéd közben hogy ráér akkor meghívni egy kávéra /kólára /akármire.

2021. dec. 3. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem személyiségtől is függ. Ha egy fiú bármilyen ismerkedős szöveggel elém állna a boltban, buszon, stb, pedig tényleg fél perce sem ismerjük egymást, úgy menekülnék, mintha égne a ház, és az is erősen bennem lenne, hogy biztos csak szórakozik velem, pedig állítások szerint nem vagyok csúnyaság.
2021. dec. 3. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Pl boltban talalj valami cuccot amihez lathatoan nem ertesz, es kerdezd meg h ez szerinte jo e. Vagy ha tenyleg latod h erdeklodik o is mondjuk szemez veled, akkor valami olyat vegyel le a polcrol ami neki is tetszhet es kerdezz ra h tetszik e mert akkor lehet veszel egyet csak hogy ujra lathasd...
2021. dec. 4. 06:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!