Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tiniként normális elveszteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiniként normális elveszteni a szüzeségget?

Figyelt kérdés

Gáz az akinek nem sikerül abban a korban összehozni semmit?

Aki tiniként már szexel annak később könnyebben fog menni az ismerkedés, meg több önbizalma lesz?

25 éves korodig mennyi volt a leghosszabb idő amíg nem szexltél?

2021. dec. 2. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem tiniként azért jobb elveszteni, 14-15 évesen mert sok lehetősége van még az embernek, jelen esetben gyereknek, hogy talalhasson finom kis fiatal puncikat a suliban, baráti társaságban stb helyen.

De 23-25 évesen már hol, marad az internet, vagy max munkahely.

Meg a kettő nem függ össze, szar ez az egész úgy ahogy van.

2021. dec. 2. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

14-15 évesen jobb lett volna, megbántam hogy a sok alkalmat kihagytam

21f

2021. dec. 2. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes elveszíteni, ha felelősségteljesen tud a két fél védekezni, és tudják mi hogy működik. 25 éves korig már 5-10 év elment, ami sose jön vissza. Nem értem miért engedik el maguk mellett ezek az emberek ezeket az éveket.
2021. dec. 2. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is bánom h nem 16-7 evesen kezdtem gimiben.
2021. dec. 3. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!