Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a "normális férfi" a nők szerint?
Számomra az a normális, akinek nem a hobbija a félrebaszás és nonstop hazudozás illetve manipuláció. Akinek megfelelő szintű érzelmi intelligenciája van. Őszinte, céltudatos, magabiztos, korrekt. Az önértélése nagyrészt rendben van (ebből ugye az következik, hogy nem féltékenykedik/ nem szorong a külseje miatt-farokméret miatt se/ nem akar engem lehúzni hogy ezzel érje el azt, hogy azt gondoljam keveset érek és emiatt ne lépjek le a kapcsolatból hisz nála jobbat úgyse találnék stb)
Ezen felül fontos számára az egészség, nem él kicsapongó életet.
Ja azt kihagytam, hogy igazi úriember, figyelmes a nővel aki mellette van, megad neki mindent és a legjobbat akarja kihozni belőle, segíti, támogatja őt amiben csak kell.
(mielőtt valaki idehányná, hogy 'na és te mit tudsz nyújtani' vagy 'bezzeg a nőknek semmit se kell tenni', jelezném, hogy a kérdés a férfiakról szólt, én arra válaszoltam, ez pedig nem jelenti automatikusan azt, hogy egy nőnek nem kell szinte ugyanezeket produkálni ahhoz, hogy 'normális' legyen)
Szépen leírtatok itt egy unalmas nyárspolgárt, csak a házipapucs meg az ülve pisilés maradt ki...😆
Az élethez kell egy kis őrület, lányok 🙃😉
Kedves kérdező, valóban, az élethez kell egy kis őrület.
De az őrület nem azt jelenti, hogy félrekúrunk, és bántalmazzuk a partnerünket testileg és/vagy lelkileg. Ha számodra ez unalmas nyárspolgár, akkor őszintén remélem, hogy soha nem lesz csajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!