Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki a "normális férfi" a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a "normális férfi" a nők szerint?

Figyelt kérdés
Mert az én szótáramban se hús, se hal, unalmas pofát jelent.

2021. nov. 27. 22:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Számomra az a normális férfi, amelyik nem hazudik napi 24-ből 25 órán át, kefél félre minden héten hétszer, és nem attól érzi férfinak magát, ha havi rendszerességgel rommá veri a kedvesét
2021. nov. 27. 22:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A te szótáradban ezt jelenti, a nőkében meg a figyelmes, értelmes, udvarias, kedves férfit.
2021. nov. 27. 22:26
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Számomra az a normális, akinek nem a hobbija a félrebaszás és nonstop hazudozás illetve manipuláció. Akinek megfelelő szintű érzelmi intelligenciája van. Őszinte, céltudatos, magabiztos, korrekt. Az önértélése nagyrészt rendben van (ebből ugye az következik, hogy nem féltékenykedik/ nem szorong a külseje miatt-farokméret miatt se/ nem akar engem lehúzni hogy ezzel érje el azt, hogy azt gondoljam keveset érek és emiatt ne lépjek le a kapcsolatból hisz nála jobbat úgyse találnék stb)

Ezen felül fontos számára az egészség, nem él kicsapongó életet.

2021. nov. 27. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Ja azt kihagytam, hogy igazi úriember, figyelmes a nővel aki mellette van, megad neki mindent és a legjobbat akarja kihozni belőle, segíti, támogatja őt amiben csak kell.

(mielőtt valaki idehányná, hogy 'na és te mit tudsz nyújtani' vagy 'bezzeg a nőknek semmit se kell tenni', jelezném, hogy a kérdés a férfiakról szólt, én arra válaszoltam, ez pedig nem jelenti automatikusan azt, hogy egy nőnek nem kell szinte ugyanezeket produkálni ahhoz, hogy 'normális' legyen)

2021. nov. 27. 22:32
 5/14 A kérdező kommentje:

Szépen leírtatok itt egy unalmas nyárspolgárt, csak a házipapucs meg az ülve pisilés maradt ki...😆

Az élethez kell egy kis őrület, lányok 🙃😉

2021. nov. 27. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
#5 miért súgja valami azt, hogy szerinted a "kis őrület" az hogy egy random idegennel máris dugjanak? 😂
2021. nov. 27. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, valóban, az élethez kell egy kis őrület.

De az őrület nem azt jelenti, hogy félrekúrunk, és bántalmazzuk a partnerünket testileg és/vagy lelkileg. Ha számodra ez unalmas nyárspolgár, akkor őszintén remélem, hogy soha nem lesz csajod!

2021. nov. 27. 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:
25%
A nők a 'normális' férfiakat csalják meg leghamarabb. Ennyit róluk 🙁
2021. nov. 27. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
#8 a hülyékkel meg össze se jönnek, na akkor melyik a jobb verzió?
2021. nov. 27. 22:43
 10/14 anonim ***** válasza:
20%
Aki jóképű, nagy farkú, pénzes.
2021. nov. 27. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!