Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki a "normális férfi" a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a "normális férfi" a nők szerint?

Figyelt kérdés
Mert az én szótáramban se hús, se hal, unalmas pofát jelent.

2021. nov. 27. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3%
A nők már megint összevissza hazudoznak. Itt is, most is, mindig.
2021. nov. 27. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

#5: 7-esnél a pont. Kell egy kis őrület, erre nekem is nagyon szükségem van. De ez legyen pl az, hogy nem izgatja mit gondolnak mások és képes bolondozni nyilvánosan is vagy hogy szeret spontán lenni és bepattanni az autóba és elmenni valami érdekes, izgalmas programra. Vagy szeressen néha bulizni együtt, smikor kicsit iszunk és bevadulunk. Legyen egy kis perverz bevállalós valaki az ágyban, kapjon el a színház mosdójában:D öltözzünk ki mindketten úgy, hogy minden szempár ránk szegeződjön az este, de még mielőtt elindulunk, tegyen egy plugot a popsimba és csak az este közepén súgja a fülembe, hogy na most szépen vegyem ki a mosdóban és adjam a kezébe diszkréten. Szóval kedves kérdező, határozottan állítom, hogy lehet valakiben egy kis bolondság, egy kis tűz annak ellenére, hogy a fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkezik. Sőt szerintem sok nő nevében mondhatom, hogy akkor az igazi ez a tűz, ha egy ilyen férfi produkálja. Ettől bolondulunk meg csak igazán;)

2021. nov. 27. 23:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Aki nem hazudik, nem csal meg, nem erőszakos, nem durva, van agya és nem egy proli, incel.

A többi pedig már személyes preferencia

2021. nov. 28. 09:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ülve pisilek.

Nagyon alacsony a budicsésze.

Ez gond?

2021. nov. 28. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!