Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog fantáziálni arról, amikor meglátok egy nekem tetsző lányt, hogy megszagolnám a lábát, hónalját, punciját?
Ugyanígy vonatkozik ez a rajta lévő bugyira, zoknira, felsőre, melltartóra.
Más is van így ezzel? Lányok, ez rémisztő számotokra?
Érdekes amúgy, hogy arra nem vágyok, hogy a seggét is megszagoljam. És a harisnyától is undorodok.
Én a barátnőm bőrét szeretem szagolgatni és nagyon utálom, ha parfümöt vagy a tusfürdő illatát érzem rajta, mert az elnyomja. A szexualitásunknak fontos elemei lennének a feromonok, csak lett egy ilyen mainstream beidegződés, hogy aki nincs szárazra fertőtlenítve és szétparfümözve, az igénytelen, savanyú büdös szagú. A valóságban ez egy idiótaság.
Szóval szerintem normális, amit írsz, viszont nálam lényeges elem, hogy az általad említett ruhák ne műszálasak legyenek. A műszálas dolgokba ténylegesen nagyon undorító szagúra lehet beizzadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!