Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan ribinek tartanak mert volt pár egyéjszakásom, de ha pasik egyéjszakáznak az rendben van , én a továbbiakban is szívesen összefekszek nekem tetsző srácokkal de emiatt el kell ítélni?
Figyelt kérdés
20L vagyok2021. aug. 5. 18:03
1/33 anonim válasza:
Ezt sosem értettem.Nem kell senkit elítélni és leszólni mindenki úgy él és úgy élvezi az életet ahogy akarja! Egészségedre,ne foglalkozz azzal mit mondanak,élj ahogy neked jó!
2/33 anonim válasza:
Én csak örülök annak, ha egy nő szeret szexelni. Az pedig mind a két nemnél elvárás kellene hogy legyen, hogy ne kürtölje szét a nagyvilágban, hogy hány emberrel feküdt le. Ez intelligencia kérdése.
19F
3/33 anonim válasza:
Ez a kulcsos valamikor a 20. század elejéig volt a felfogás, lassan meg kéne haladni. Egy nő nem lesz attól kevesebb, vagy elítélendő, hogy szereti a szexet.
4/33 A kérdező kommentje:
Huh köszi mindenkinek ! Tényleg már azt hinné az ember hogy idővel az emberek szexuális élete is sokkal felszabadultabb és örömtelibb lesz, nem mindig a picsogás, siránkozás meg a másik életével való foglalkozás...
Ráadásul Pesthez közel lakom, azt hinné az ember hogy ez az elítélő mentalitás max az ilyen mindenki mindenkit ismer típusú kistelepüléseken van...de hát nem
2021. aug. 5. 18:20
5/33 anonim válasza:
Egyszerű, el kell utasítani azokat a srácokat, akiknek sok alkalmijuk volt.
Nagylányok vagytok már, el tudjátok dönteni kivel jártok, vagy kivel szexeltek.
6/33 anonim válasza:
Tetszik vagy sem, emiatt el fognak ítélni.
7/33 anonim válasza:
Ennek a gondolkodásnak az az alaoja, hogy a nők használati tárgyak és amelyik embernek több van, az többet ér, de ha egy tárgy tulajdonjoga megoszlik több ember közöt, az kevesebbet. Ha a nőket is embernek tekintjük, akkor értelmét veszti, de erre nem sok férfi képes.
8/33 A kérdező kommentje:
Öröm látni egy kérdés alatt hogy ekkora összhang van !! Ritka ez itt Köszi srácok lányok :*
2021. aug. 5. 18:44
9/33 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Csak annyi hogy ugye ha egy pasi sok csajjal lefekszik akkor nem bíznak meg benne a nők. Na ugye ez ugyan úgy érvényes lesz a lányra is. Híre megy hogy ilyen, ezzel nincs is gond ha szingli, csak így neccesebb lesz olyat találni aki nem csak megdugni akar.
10/33 anonim válasza:
És? azok kedvéért éled az életed akik köpködik? vagy a saját értékrendszered szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!