Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan ribinek tartanak mert volt pár egyéjszakásom, de ha pasik egyéjszakáznak az rendben van , én a továbbiakban is szívesen összefekszek nekem tetsző srácokkal de emiatt el kell ítélni?
Figyelt kérdés
20L vagyok2021. aug. 5. 18:03
11/33 A kérdező kommentje:
Skacok, akinek nem tudok egyből visszaírni az se essen kétségbe ,csak várnom kell vmért 1-1 üzi elküldése között :)
#11 igazad van ! Csak akkor már nehezebb ha egy kisebb közösségben már mutogatnak az emberre... kitaszított se szívesen lennék.
2021. aug. 5. 18:54
12/33 anonim válasza:
Én faszi vagyok de meggondolom kibe rakom bele a farkam ki tudja 20perce ki volt benne annak van-e valami betegsége te sem örülnél neki ha a srác akivel elmész nemrég húzta volna ki egy másik csajból... Az egyéjszakás kaland számomra igénytelenség egyik jele nem vagyok finnyás nem erről van szó volt szexkapcsolatom de az más mert ismered a másik felet, én spec nem állnék le veled
13/33 anonim válasza:
#12 figyi, nekem volt pár ismerősöm akit közösségen belül elég sokan végigkúrtunk, de meg tudta oldani hogy akik nem voltak a körben az ne tudjon a dologról SEMMIT, ergo a mutogatás sem ment, igazából csak erre kell átállnod, és akkor nem lesz mutogatás, a zavaró tényező megszűnik. :)
14/33 A kérdező kommentje:
#13 Guminak hívják azt a szót amit nem tudtál . Amúgy nekem sincs a homlokomra írva hogy ki jelölt meg és hányszor v hány egyéjszakásom volt... ha összefutunk e gy buliban felmegyünk szobára és szexelünk, akkor valszeg sose tudod meg hogy mi az előéletem ....és a gumit azt határozottan ajánlom ! A szex az nem igénytelenség amúgy... meg hát én is honnan tudjam hány puncit dörzsiztél össze...
2021. aug. 5. 19:01
15/33 anonim válasza:
Már most szimpatikus vagy, kérdező.
16/33 anonim válasza:
Te úgy döntöttél hogy sok mindenkivel fekszel le. Ennek a következménye hogy elítélnek. Ez ilyen.
17/33 A kérdező kommentje:
Ahogy a kommenteket olvasom , szerencsére ez nem így van...
2021. aug. 5. 19:07
18/33 anonim válasza:
Soha nem gond. Majd találsz valakit aki nagyon beválik és akkor lehet belőle több. Addig is használjatok mindig óvszert.
30f
19/33 anonim válasza:
Jejj, nem vagyok egyedül. Én sem értettem soha, hogy egyeseknek miért fáj az, hogy én máshogy élem az életem, mint ők. Meg kell tanulni elengedni a füled mellett a dolgot :D
20/33 A kérdező kommentje:
#20 Tanulom a dolgot hugom ! :P
2021. aug. 5. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!