Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan ribinek tartanak mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan ribinek tartanak mert volt pár egyéjszakásom, de ha pasik egyéjszakáznak az rendben van , én a továbbiakban is szívesen összefekszek nekem tetsző srácokkal de emiatt el kell ítélni?

Figyelt kérdés
20L vagyok

2021. aug. 5. 18:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi köze hozzá, hogy kivel fekszel össze? :) Magánügy!

Esetleg az aktuális pasidnak lenne köze hozzá, de ha normális, ő pont le fogja szarni, hogy hány pasival szexeltél :)

2021. aug. 5. 19:33
 22/33 anonim ***** válasza:
85%

Lakatoséknak kívánom, egyszer törjön bele valamelyik zárba...

Ja, sok olyan kulcs van, ami belemegy több lakatba is, de kinyitni már nem tudja... Ezt mind értse, ahogy akarja. Amúgy is fa$zság.

Engem nem zavar, ha valaki elítéli, mert az az èrtékrendje, hogy csak kapcsolatban szexel, stb, de ő maga is ezt tartsa be.

Aki ba$zik jobbra-balra, az kussoljon, ha nők is élnek így.

Nem vagyok már 20 éves, házas vagyok, de előtte voltak elég forgalmas időszakaim.

Össze se jöttem volna olyannal, aki ezen hisztizik, hogy mi volt előtte....

2021. aug. 5. 20:09
 23/33 anonim ***** válasza:
28%

Azt csinálsz amit akarsz.

De hogy komoly kapcsolatot nem akarnék ilyen nővel az biztos.

2021. aug. 5. 20:09
 24/33 anonim ***** válasza:
47%
#23 hát én nem értékelném hha az új házam zárját első alkalommal órákon/napokon át próbálnám kinyitni. :D :D nem lennék boldogabb a bejutáskor. :D
2021. aug. 5. 20:22
 25/33 anonim ***** válasza:

24

Hogy itt ilyen bölcs emberek vannak ......

2021. aug. 5. 20:51
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus kettős mérce! A pasiknak több mindent megenged a közvélemény mint a csajoknak! De ne ez szerint élj! Élj úgy ahogy te szereted, ahogy te boldog vagy!
2021. aug. 5. 21:13
 27/33 anonim ***** válasza:
17%

Tőlem azt kezdesz az életeddel, amit akarsz, de tudd, hogy ez csak nagyon kevés férfinak nem visszataszító, ha hosszútávú monogám párkapcsolatról van szó. Igen, még a nőcsábász férfiak is inkább a "szűzies ártatlan lánykákat" szeretik. Ez egyszerűen férfi ösztönös biológia, nincs itt semmi tárgyként kezelés.

De ha logikusan gondolkodsz, akkor rájössz, hogy amíg a párodtól elég komoly dolgokat megkövetelsz, hogy dughasson, addig az alkalmi kapcsolataidban ugyanezért töredéket vársz el. Ez pedig komoly egyenlőtlenség. És rögtön jön a gondolat, hogy akkor a párodnak miért is kelljen elviselnie az esetlegesen fellépő nyűgjeidet, ha másoknak nem kellett? És arról nem is beszélve, hogy több pasi = nagyobb igények, nehezebb és sekélyesebb érzelmi kötődés, meg a férfi számára ott a tekintélyvesztés, kibeszélés, csúfolódás. Én ilyen lányt/nőt nem tudnék elviselni páromként, inkább alaposan megismerem a kiszemelt lányt 1-2 év alatt, hogy elkerüljem ezt a helyzetet.

2021. aug. 5. 23:27
 28/33 A kérdező kommentje:

édesem, kapcsolatban nem ülök egyszerre két f@on :) akkor jó lány vagyok ! Ha nem ismersz sehonnan azt se fogod tudni hány sráccal voltam már és ugynaígy én se rólad.

Az komoly elvárás a pasimtól h megdugjon? :D wow Az alkalmi kapcsolatban nem ugyanúgy azt várom h legyen dugás/szex mint az állandó kapcsolatban ...hát de, akkor mi ebben akkora egyenlőtlenség?

Oh férfiak és a tekintélyvesztés....remélem soha nem hoz össze a sors egy ilyen alakkal, hogy állandóan a környezete véleményét kelljen fürkéssze és nem a saját érzései vágyai után megy...

2021. aug. 5. 23:46
 29/33 anonim ***** válasza:
Hmmm felteszel egy kérdést amire megvan milyen választ akarsz hallani ha meg nem azt kapod akkor megpróbálod megmagyarázni a másik miért gondolja rosszul így inkább ne tegyél fel kérdést 😀
2021. aug. 5. 23:57
 30/33 A kérdező kommentje:

bocsáttassék már meg ha olyan dolgokkal dobálsz rám ami engem degradál akkor arra reagálni fogok ! Bizonyára furcsállod ha egy nő megvédi magát , pedig ez a jövő , a patriarchátusnak befellegzett!

Hogy mit várok el egy válaszként az egy dolog, de az emberek fogják azt a választ itt kimondani és a túlnyomó többségük empatikus, nem ülök senki mellett, hogy kedves üzeneteket írjanak nekem vagy kiálljanak mellettem...

2021. aug. 6. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!