Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan ribinek tartanak mert volt pár egyéjszakásom, de ha pasik egyéjszakáznak az rendben van , én a továbbiakban is szívesen összefekszek nekem tetsző srácokkal de emiatt el kell ítélni?
Alapvetően arról van szó, hogy nekünk férfiaknak sokkal de sokkal nehezebb összehozni szexet.
Egy átlagos, vagy annál csinosabb nőnek nulla befektetéssel is összejön, így ez nem nagy teljesítmény.
Ezen felül meg vannak nemtől függetlenül akik erkölcsösek, de ők az alkalmizó férfiakat is leszólják.
Ami engem illet, én nem sértegetem semmilyen módon az ilyen lányokat, de bevallom szörnyen irigy vagyok rátok és mindig elszomorodom, hogy akármilyen hosszú a "listátok", én sosem kerülök fel egyikőtökére sem...
De neked nem kell kötni senki orrára, hogy hány különböző partnered volt, az újnak csak azt kell tudni, hogy elkaphat-e bármit is tőled, más nem tartozik rá.
Másoknak üeg nyílván még ennyit sem kell mondani.
"Ami engem illet, én nem sértegetem semmilyen módon az ilyen lányokat, de bevallom szörnyen irigy vagyok rátok és mindig elszomorodom, hogy akármilyen hosszú a "listátok", én sosem kerülök fel egyikőtökére sem..."
Végre.... Valaki lemeri ezt írni. Komolyan, becsülendő a dolog részedről, mivel a többségnél ugyanez áll fenn, de ha a farkán taposnának se ismerné be, inkább köpköd és r¡bancozik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!