Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak 1:1000 hez az esely hogy terhes lesz egy nő ha kiszakad az óvszer közösülés közben és beleelvezés után par percel kimossa?
egy elvileg 19 eves még kezdő fizetős magyar lanynal voltam meg eleg szük volt nekem meg nagyobb a méretem.
es valószínűleg a legolcsóbb gumit vettek
valószínűleg nevelő intezetis lehetett a lany mert meg a penz se neki kellet odaadnom hanem egy roma származású hölgynek aki szinten "dolgozik"
a leányzó azt mondta meg csak ezzen a heten kezdte ezt a szakmat es mivel elég szűk volt ezt el is hiszem biztos vagyok benne hogy piszkosul kihasználjak 1 2 lila folt is volt a vonzó testen gondolom bánthatják is.
de önszántából csinálja.közösulest is elvezte. csak mint a kerdes is sugalja kiszakadt és belefolyt utána tusolóval kimosta.
fog gátlót tuti nem szed. remélem nem növelem meg jobban a nyomorat és kiszolgáltatottság csak nem esik ennyitől teherbe.
Hmmm hirtelen rámtört a hányhatnék. Megyek kiokádom magam gyorsan:)
Az a szánalmas, hogy annak ellenére benne voltál, hogy láttad, hogy bűncselekmény áldozata, hogy bántalmazták is. Aztán ezen felizgulva még te is belerúgtál egyet.
Az meg egyenesen undorító és szánalmas, hogy azzal védekezel, hogy de lehet hogy téged is megbüntetnek vagy mi van ha kiskorú volt. A krva retkes fajtádat akkor nem érdekelt ennyire hogy kiskorú-e mikor megdugtad mi? Fúj te. Patkány. Legalább gugliban megnézhetted volna ezeket, de még ahhoz is féreg vagy. De nesze válaszolok: ha nem tudtál róla, nem fognak elítélni mert kiskorú volt. Feltéve ha nem látszik egyértelműen a külsején, hogy kisgyerek.
#15 Nem Amerikában vagyunk, nálunk (sajnos) 14 éves kor alatt számít pedofíliának. Ha 18 év körülinek néz ki, akkor nincs gáz.
De tényleg jelentsd.
#25 igen kifejtettem mert ilyen meg velem se volt hiaba jarok rendszeresen lattam mar hogy előttem valaki megverte a csajt mert az is lila foltos volt de ő egyedül dolgozott es egy csoport ferfi volt akikhez ment dolgozni.
de ilyet hogy mas nőt kell hivjak mas nőnek kell fizetni nemigen láttam.
#22 lehet undoritó vagyok a te eszmeid szerint de mondom erzelmileg nem erdekelnek a nők sajnos hosszútávon nem igazan működnek a kapcsolataim azert fizetek.
nem akarom jeleneteni mert igazából meg többször mennek a lanyhoz mert sokkal masabb mint a sima prostikkal konkretan teljesen baratno filling.
Gusztustalan vagy, hányingerem van tőled.
Vajon miért nem működnek a kapcsolataid? Nem is értem...
frissites: ma mentem volna ujra a lannyhoz 1 hét utan. felhivtam a cigany nőt de mar nem dolgozik azt mondta és nem is fog.
ugy nez ki csak belekostolt a prosti életbe gondolom jol lehuztak de megis volt hova mennie ezek szerint.
sose tudom meg terhes e lett de ilyen rövid idö alatt ugyse jönne az ki rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!