Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak 1:1000 hez az esely hogy terhes lesz egy nő ha kiszakad az óvszer közösülés közben és beleelvezés után par percel kimossa?
egy elvileg 19 eves még kezdő fizetős magyar lanynal voltam meg eleg szük volt nekem meg nagyobb a méretem.
es valószínűleg a legolcsóbb gumit vettek
valószínűleg nevelő intezetis lehetett a lany mert meg a penz se neki kellet odaadnom hanem egy roma származású hölgynek aki szinten "dolgozik"
a leányzó azt mondta meg csak ezzen a heten kezdte ezt a szakmat es mivel elég szűk volt ezt el is hiszem biztos vagyok benne hogy piszkosul kihasználjak 1 2 lila folt is volt a vonzó testen gondolom bánthatják is.
de önszántából csinálja.közösulest is elvezte. csak mint a kerdes is sugalja kiszakadt és belefolyt utána tusolóval kimosta.
fog gátlót tuti nem szed. remélem nem növelem meg jobban a nyomorat és kiszolgáltatottság csak nem esik ennyitől teherbe.
miert is mert prostihoz jarok? képzeld volt rendes kapcsim van egy kislanyom is ameg kapcsolatban voltam ritkan jartam azt is csak a végen mikor mar utaltuk egymast.
26 évesen szüzen kéne otthon ülnöm ? szórakozni nem jarok azt a pénzt inkabb prostikra költöm.
érzelmileg nincs szükségem a nőkre csak a testükre igazából ennyi.
jobb lenne ha hazudnék ámitanek mást?
Bontsuk ketté a választ:
1) Minimálisan csökkentette a kockázatot, nem tudom honnan vetted ezt az 1:1000 számot. Abban a pillanatban hogy az ejakulátum a méhszájra került az azon lévő váladékkal együtt már fel is került 1-2 mm-t és pár tízezer spermium meg is kezdte a vándorútját hátha "talál valamit". A tusfürdős öblítéssel csak annyit ért el hogy felborította a hüvelyflóráját.
Balesetnél nem tusfürdő kell hanem esemény utáni!
2) Lóxart élvezte. Szerinted akit erőszakkal kényszerítenek arra, hogy napi x pasival dugjon élvezi? Nem, nem élvezi. Akivel találkoztál az a fők.rva a bandában akit a strici bízott meg a lóvé beszedésével, a lányok felügyeletével. A "jutalma" hogy kevesebb jattot ad le a stricinek (de gyakran "családi vállalkozás" a strigónak rokona, vagy éppen együtt viszik a "boltot").
A lány a tipikus áldozat, erőszakkal prostitúcióra kényszerített. Ha jót akarsz neki akkor felhívod a telefontanút, szépen rádiktálod a rögzítőre hol "dolgozik", milyen néven, mit tapasztaltál. Ezek a hívások a központba futnak be, ott nehezebben süllyeszthető el a bejelentés. A rendőrség majd tudni fogja hogy kell az ilyen eseteket kezelni, fognak tudni támogatást nyújtani a lánynak, talán rá tudják beszélni az együttműködésre.
Amit a #10-es alatt írtál nem teljesen így működik... a nagy "segítők" csak addig segítenek amíg párszor megkúrják és utána ugyanúgy az utcára teszik. S csöbörből vederbe, mindkét helyen kihasználják, nem önzetlenül akarnak segíteni neki hanem szextárgynak kezelik mindkét esetben.
a gumi szetszakadasarol nem tehetek a "csaj" felszabaditasa meg szerintem nem az ügyfel dolga ha bejelentenem lehet éngem is megbüntetnek.
franc tudja tényleg 19 e lehet 17 es akkor mit mondok pénzért szexeltem egy kiskorúval? az ha joltudom mar bűncselekmény
ez ugyan az hogy ha pl 2 ember verekszik te nem avatkozol be.
#14 azert az hogy nem müködik "segitők" szerintem bolondság hány nőt tart el a palijuk?
exem se dolgozott 1 napot se én tartottam el 4 évig
iskolazatlan lusta de szép lanyok előtt ez az életut.
miert nem igaz ?
8 altalanossal csak gyari munka van esetleg arufeltöltes vagy takaritas mukörömmel ez nehezkes és a hozzaállas se olyan.
hany ilyen nő van szerinted?
ha nő lennék énnis kitartatnám magam csak lenne anyi agyam hogy keresek egy orvost ügyvédet vagy mérnököt aztán csak 1 embernek leszek a prostija nem több 100 nak
ha nő lennék énnis kitartatnám magam
A kitartatás és az eltartatás nem ugyanaz. A kitartottság az amikor a prosti tartja el a stricit. Legalább googleben rákereshettél volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!