Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak 1:1000 hez az esely hogy terhes lesz egy nő ha kiszakad az óvszer közösülés közben és beleelvezés után par percel kimossa?
egy elvileg 19 eves még kezdő fizetős magyar lanynal voltam meg eleg szük volt nekem meg nagyobb a méretem.
es valószínűleg a legolcsóbb gumit vettek
valószínűleg nevelő intezetis lehetett a lany mert meg a penz se neki kellet odaadnom hanem egy roma származású hölgynek aki szinten "dolgozik"
a leányzó azt mondta meg csak ezzen a heten kezdte ezt a szakmat es mivel elég szűk volt ezt el is hiszem biztos vagyok benne hogy piszkosul kihasználjak 1 2 lila folt is volt a vonzó testen gondolom bánthatják is.
de önszántából csinálja.közösulest is elvezte. csak mint a kerdes is sugalja kiszakadt és belefolyt utána tusolóval kimosta.
fog gátlót tuti nem szed. remélem nem növelem meg jobban a nyomorat és kiszolgáltatottság csak nem esik ennyitől teherbe.
"de önszántából csinálja.közösulest is elvezte"
" 1 2 lila folt is volt a vonzó testen gondolom bánthatják is"
Dereng már a szitu?
2 esben voltunk 1 órat mondhatta volna amúgy meg egy panelakas nincs bezárva.
igaz közvetlenül nem is öt kell hívni ha ujra jonni akarok hanem a kolléganőt
a roma hölgyhöz jöttem volna eredetileg de mondta hogy 2 en vannak es lehet 3 as is vagy valaszak közülük nyilvan mivel énis magyar vagyok inkább azok tetszenek csak itt videken ritka a fiatal magyar prosti.
itt vagy roma lányok vannak vagy 30 feleti magyarok,
pestre szoktam járni ha igényesebb fiatal lanyt keresek
de most volt helyben is akkor nem hagyhattam ki.
"Nincs bezárva"
Persze mert ez úgy működik hogy kisétál az ajtón és akkor meg van oldva minden. Ilyen bugyuta embert
figyelj barmelyik ferfi befogadna fiatal csinos lany napi 1 szexert nalam is lakhatna fizetnem a kajáját miden-et ameg nem talal mas helyet.
az a kategoria aki könnyeden talál eltartó férfit. vekony alkat nagyobb mell, baba arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!