Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 éves férfiként nem vagyok teljesen potens, azt mondjam a prostinak vagy ne?
Szóval nem vagyok teljesen impotens, néha teljesen jól működik, néha félárboc, néha meg egy 50 százalékos merevedés sem jön össze…
Ennek nem szervi okai vannak , hanem pszichés.
Pszichológussal rajta vagyok az ügyön, de ez több éves munka is lehet, hogy helyrehozzuk…
Bár az okát tudjuk.
Rendes csaj előtt nem akarok beégni, csak rontana az állapotomon… Viszont irtózatosan szeretnék szexelni, így eldöntöttem hogy lakásos prostihoz fogok menni.
Mivel Ő akkor is megkapja az óradíját, hogyha nem jön össze a szex, azt gondolom hogy nem muszáj erről előre szólnom…
Meg az is lehet, hogy akkor pont fel fog állni.
Viszont lehet, hogy ennek ellenére is, kifejezetten olyat kéne keresnem akit ez nem zavar…
Mit gondoltok, ha előre mondom ezt a telefonba, lesz aki így is fogad?
UI: Nem veszek be semmilyen gyógyszert, mert azzal hosszútávon csak az érem el, hogy 10/4 alkalom helyett 10/0 alkalommal fog felállni.
Mert ha a ffi nem tud produkálni, a pénzt akkor is elkérik.
Mondván, hogy raboltad az idejét.
Cikinek ciki, de vannak ám fúrcsa lánykák is.
Hallottam már olyat, hogy még a bugyingót se vetette le, csak éppen félrehúzta.
Vigyázni kell ám velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!