Srácok, lányok! Tényleg nagyon gáz, ha 24 éves férfiként nem borotválom a hónaljam és ujjatlant is hordok?
A minap nem volt ülőhely a buszon, ujjatlanban voltam és fogódzkodás közben látszott, hogy full szőrös a hónaljam. Közben két kb. 18 év körüli srác arról sugdolózótt, hogy milyen már, hogy nem csupasz a hónaljam, pláne, hogy atlétában vagyok.
Tényleg ennyire gáz, hogy nem szőrtelenítek? Magas, sportos, izmos srác vagyok, a kinézetemre nem mondhatnának rosszat mégis a hónaljamat gusztustalannak tartották.
Nőként egyáltalán nem tartom gáznak.
Ha valami nem tetszik, az az, amikor valaki büdös, "hónaljszagú", de ez nem attól függ, hogy ki vagy e ott borotválva vagy sem. Szőrösen is lehetsz tiszta, ápolt és borotváltan is lehet valaki büdös...
"Közben két kb. 18 év körüli srác"
Itt a lényeg. Még ott a tojáshéj a valagukon, de ők már úgy érzik, divatdiktátorok. Pedig a többség nem csupasz, ez legfeljebb a modellvilágra igaz, nem az átlagemberre.
Szerintem sokkal gázabb, ha valaki nem mos fogat vagy zárt térbe befingik pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!