24 éves fiú vagyok Fityma szűkület esetén mi a teendő?
Lehetséges valamijenen módon tágítani?
Eléggé sujos szűkületem van mert lnkadtan állapotban is nagyon nehezen tudom hátra húzni a fitymam és mereven szinte egyáltalán nem megy hátra.
Kérlek segitsetek!
Orvosnál nem voltam még.
És nem is szexeltem meg mert nem merek!
nézd, ha ilyen fokú, akkor ebből úgyis metélés lesz. viszont sokkal több az ijesztgetés mint amennyire tényleg probléma lenne, nincs azzal semmi gond, az a pár hét vacak utána, de ha begyógyul, nem lesz vele soha többet gondod, sok csaj meg külön szereti is.
egy biztos: így nem maradhat, és ilyen súlyosnál értelmetlen mindenféle kenőcsökkel próbálkozni.
Urológushoz menj el,beutaló nem kell,tb kártyát és személyit kell vinni.Ha tudod akkor kerüld el a metélést,de mindenképpen kezeltesd,ezt sajna műteni kell.
Az orvos megvizsgál és megbeszélitek ha műteni kell,hogy mikor legyen az időpontja majd.
Ha műteni kell akkor jobb ha 1 hét táppénzre vagy szabira elmész,mert az első 2 hétben kellemetlen lehet,a seb környéke bedagadhat,akár nedvezhet is a seb,tehát gézzel lehet kötözni kell,ha pedig a a seb a gézbe ragadna kamillával tudod leáztatni.
Ha műteni kell akkor 0,5-1 órás a műtét ideje és helyi érzéstelenítésben végzik és műtét után 1-2 órával haza is mehetsz.
Urológus minél előbb!
Az elmúlt 12 évben nem vetted észre? Most már késő
Orvos, fitymaplasztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!