Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 24 éves fiú vagyok Fityma...

24 éves fiú vagyok Fityma szűkület esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés

Lehetséges valamijenen módon tágítani?

Eléggé sujos szűkületem van mert lnkadtan állapotban is nagyon nehezen tudom hátra húzni a fitymam és mereven szinte egyáltalán nem megy hátra.

Kérlek segitsetek!

Orvosnál nem voltam még.

És nem is szexeltem meg mert nem merek!

2018. ápr. 10. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Le fogják vágni! Mármint a fitymádat.
2018. jún. 3. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Tökre érdekes, hogy most metéltetted magad körbe, de azért kiemeled a kérdésedet, kérdező!
2018. júl. 6. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
mert megtörént már????
2018. júl. 6. 23:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Lenyisszantyák rudi urat :D
2018. júl. 19. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy történt! Azért emelgeti ki folyton "Lun" a kérdéseit időről-időre mert fél ezzel az egésszel szembenézni és azt hiszi, azzal ha kiemelgeti magának a kérdéseit "talán majd valaki hátha" mond neki valami újat amivel elkerülheti a megszégyenülést, hogy valaki (szakember) hez el kelljen neki mennie és ott nyúkáljanak neki, mondhatsz neki akármit! Ő is itt a "rosszfiúkra" vár, azoktól várja a megoldást, nem azoktól akik valóban tudnának neki segíteni! Tudom milyen ez, nem akar kilépni a komfortzónájából, ezért sem érdekli őt a jótanács, mindenképpen házi módszerre vár, amit viszont hamar abbahagyna mert semmi kitartása nincs! Eleve válaszolni is lusta! :)
2018. aug. 31. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:

jaj nekem .... tiszta vicc.

de bezzeg amikor iskolaorvosnál megnézik, akkor meg meindenki jön ide rimánkodni h jaj úr isten de mocsok ez az iskolaorvos és jaj én nem engedem többet stb stb, na itt az eredmény íme. ezt 14 évesen kellett volna (max).

de házi módszerekhez meg tényleg ne nyúlj mert zöldség a legtöbb azt csak még nagyobb bajt csinálsz ...

2018. szept. 1. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!