24 éves vagyok és elkezdett hullani a hajam, elől már rendesen látszódik. Találtam most egy Hairforce nevű kapszulát, próbálta már valaki? Működik, vagy valami más tipp? Köszi P
Ezek a csodaszerek, olyan mint a fogyi tabletták, amiktől még soha nem fogyott le senki. Egyszer én is vettem, 8 ezer Ft-ért, hogy gyorsabban nőjön a hajam, mondanom se kell, hogy semmit se ért. Hajbeültetéssel próbálkoznék a helyedben, ha nagyon zavar, de szerintem ne vedd a szívedre! Páromnak is "mikiegér" homloka van, de én így szeretem őt, egyikünket se zavarja.
Ha mégis nagyon szeretnéd ezt megvenni, keress rá akár külföldi oldalakon, hogy kinek mi a tapasztalata a termékkel kapcsolatban. Akár YouTube-on is biztosan találsz olyanokat, akik kipróbálták, és elmondják a véleményüket.
Köszönöm a tanácsokat, eléggé körbejártam már a témát, régóta küzdök a problémával, lassan 2 éve. Olyanok véleményére lennék kiváncsi akik már próbálták a terméket, mert az oldalon leírtak alapján ez más mint a többi hasonló készítmény.
Üdv,
P
Srácok! Semmi értelme, csak szórjátok a pénzt...
és reménykedtek.
Ha kasztráltatod magad, talán akkor kinő a hajad, vagy nem hullik ki.
Fogadd el! Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!