Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 24 éves férfiként nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 24 éves férfiként nem vagyok teljesen potens, azt mondjam a prostinak vagy ne?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok teljesen impotens, néha teljesen jól működik, néha félárboc, néha meg egy 50 százalékos merevedés sem jön össze…

Ennek nem szervi okai vannak , hanem pszichés.

Pszichológussal rajta vagyok az ügyön, de ez több éves munka is lehet, hogy helyrehozzuk…

Bár az okát tudjuk.

Rendes csaj előtt nem akarok beégni, csak rontana az állapotomon… Viszont irtózatosan szeretnék szexelni, így eldöntöttem hogy lakásos prostihoz fogok menni.

Mivel Ő akkor is megkapja az óradíját, hogyha nem jön össze a szex, azt gondolom hogy nem muszáj erről előre szólnom…

Meg az is lehet, hogy akkor pont fel fog állni.

Viszont lehet, hogy ennek ellenére is, kifejezetten olyat kéne keresnem akit ez nem zavar…

Mit gondoltok, ha előre mondom ezt a telefonba, lesz aki így is fogad?

UI: Nem veszek be semmilyen gyógyszert, mert azzal hosszútávon csak az érem el, hogy 10/4 alkalom helyett 10/0 alkalommal fog felállni.

2021. dec. 1. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%
Pszichológusod tud erről? Szerintem meg kellene beszélned vele, mert ez is tud rontani a helyzeten.
2021. dec. 1. 13:53
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

99%, hogy nem fog felállni. Alapból problémáid vannak és ez ráadásul kifejezetten stresszes helyzet lesz számodra, a stressz meg átmeneti merevedési gondokat okoz

de ne parázz, a hivatásost nem nagyon érdekli a dolog. Mond meg neki előre, hogy van egy ilyen problémád, így nem fog besértődni, hogy nem tartod vonzónak

gondolom még szűz vagy, ajánlom, hogy ne a legszebb fiatal csajhoz menj elsőként, mert rossz élmény lesz

2021. dec. 1. 13:55
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szűz…

Sőt a koromhoz képest talán sok partnerem is volt.

Ami nagyon rosszul esik, hogy a rossz szex miatt, hogy egyszer megy egyszer meg nem, senki sem maradt meg mellettem hosszabb kapcsolatra…

Konkrétan már nem merek együtt lenni lányokkal, pedig mostanában is volt 2 aki kezdeményezett, mert félek.

Még nem voltam soha prostinál és biztos valamennyire izgulnék, ugyanakkor az megnyugtató, hogy napi sok pasit elégít ki, akik közül biztos van nálam rosszabb is és pár hét múlva úgysem fog rám emlékezni, annyi emberrel találkozik…

A pszichológusom nem tud arról, hogy akarok menni, de arra már utalt, hogy nem ítéli el a prostizást, az is lehet hogy Ő maga is jár, bár ez csak tipp.

2021. dec. 1. 14:00
 4/13 A kérdező kommentje:
1 éve és 3 hónapja nem voltam nővel.
2021. dec. 1. 14:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A szakmában dolgozom, fölösleges ezen rugózni, engem speciel egyáltalán nem érdekel ez az infó. Láttam már nagyon sok ilyet, és senki nem szokta előre bejelenteni, hogy "lehet hogy majd nem áll fel". XD
2021. dec. 1. 14:02
 6/13 A kérdező kommentje:

5. Köszi a választ!

És akkor ilyenkor mit szoktatok csinálni 1 órán keresztül, ha megkérdezhetem?

2021. dec. 1. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, még csak annyi kiegészítésként, hogy ha nem áll fel rendesen, akkor gondolom tudod, hogy óvszert sem lehet ráhúzni, azaz az aktus és az óvszeres francia lehetősége ugrott. Ezt még érdemes előre átgondolni.
2021. dec. 1. 14:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
6 : És akkor ilyenkor mit szoktatok csinálni 1 órán keresztül, ha megkérdezhetem?" hát gumi nélküli szopásra fizess be, és akkor 1 órán át szopasd a lankadt farkad a prostival. attól csak fel fog álni :D bár most utálni fognak a prostik :D elfáradnak 1 óra szopástól rendesen :D , amugy egy órán át ha csak azt kéred simogasson, az se rossz időtöltés. én szoktam kérni nyalják mellbimbómat, simogassanak, aztán kb 10 perc után jöhet a szopás, és utánna egy jó dugás.amugy beszélgetni is lehet egy órán át, van aki arra izgul fel :D
2021. dec. 2. 07:58
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Ezeknek a lányoknak ez munka.

Ők még örülnek is annak, ha a ffi nem tud rendesen produkálni.

Aki nagyon potens, annál úgyis arra törekednek, hogy minél hamarabb eldurranjon a vendég, mert tudják, hogy utána már nem lesz sokminden.

Óvatosan ezekkel a lányokkal, mert huncutságért nem kell a szomszédba menniük.

2021. dec. 2. 13:47
 10/13 Dzsoki ***** válasza:
Az igaz,hogy ezeknek a lányoknak ez munka.Az is igaz,hogy aki nagyon potens,azt igyekeznek,minél előbb eldurrantani.Az is igaz,hogy utána,nem lesz sok minden.Viszont,miért örülnének,ha a ffi nem tud rendesen produkálni? A pénz ugyanannyi,a meló,meg több,hogy tudjon a ffi produkálni.
2021. dec. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!