Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM Findom szolgaként mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM Findom szolgaként mennyi volt a legtöbb pénz amit bele áldoztál eddig?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyok benne egy ilyen "kapcsolatba" és már 200 ezer felett járok eddig. 44F

Hol érdemes meghúzni a határt? Egyáltalán érdemes meghúzni?

2021. nov. 30. 16:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%

Nem biztos, hogy neked (vagy másnak) kell megvédeni az ilyeneket saját maguktól. Ha az ő lelkének jó az a tudat, hogy egy nő kihasználja, neked az miért fáj? A férfi egó tiltakozik? Az ilyen virtuál domina mint én is, azért tudja ezt megtenni, mert vannak ilyenek. Őt izgatja ha kihasználják, én meg szeretem megtenni. Mindenki azt kapja amit akar! Mi szükség van rá, hogy a pálya széléről beledumáljatok? Nektek jobb lesz??

2021. nov. 30. 17:59
 22/32 anonim ***** válasza:
62%

Ezzel lehetne védeni a szélsőségesebb dolgokat is…

Pl. ha te disznók között akarsz élni 5 és félévet a sertéstelepemen, nyomorban, disznószart akarsz enni, mindennap háromszori verésre vágysz, illetve azt akarod hogy egy idő után levágjalak… Ha mindketten erre vágyunk, akkor miért kiabálna be a pálya széléről a rendőrség és néhány pszichiáter?

2021. nov. 30. 18:05
 23/32 anonim ***** válasza:
43%
Mi van, hogyha egy pár év pszichoterápia és gyógyszeres kényszerkezelés után már nem is vágynál annyira a sertéstelepes storyra és belátnád, hogy sajnos beteges vágyaid alakultak ki, amiket segítség nélkül nem tudtál felismerni?
2021. nov. 30. 18:06
 24/32 anonim ***** válasza:
23%
Ez egy hülye példa volt, és értelmét se látom, hogy veled vitázzam. Béke veled! ✌
2021. nov. 30. 18:11
 25/32 anonim ***** válasza:
59%

Jó lenne, hogyha abbahagynád a pszichés betegeken való élősködést!

Béke 🖕

2021. nov. 30. 18:14
 26/32 anonim ***** válasza:
72%
Ez valami végtelenül extrém. Akkor ha nincs találkozó, akkor megtörténhet, hogy egy csodaszép nő fényképét feltöltöm valahova, azt mondom, hogy az én vagyok és onnantól kezdve havonta kapok több tízezer (esetleg százezer) forintot?
2021. nov. 30. 18:29
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

Ha találsz ilyen hülyét akkor simán. Amúgy nem fogsz találni... Ehhez személyes kontaktus kell, máskülönben nem hatékony. Tapasztalat! 😉😁

2021. nov. 30. 18:41
 28/32 anonim ***** válasza:
45%
Én találtam ilyen hülyét... 😉😁
2021. nov. 30. 19:19
 29/32 anonim ***** válasza:
74%

28

Gratulálok! Milyen üdítő, hogy azután, hogy váláskor az emberek akár ki is nyírnák egymást az anyagiak miatt, vannak olyan emberek, akik önként, sőt örömmel szabadulnak meg a pénzüktől!

2021. nov. 30. 19:21
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
29 Egyetértek. 😄
2021. nov. 30. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!