Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM Findom szolgaként mennyi volt a legtöbb pénz amit bele áldoztál eddig?
Pár hónapja vagyok benne egy ilyen "kapcsolatba" és már 200 ezer felett járok eddig. 44F
Hol érdemes meghúzni a határt? Egyáltalán érdemes meghúzni?
Nem biztos, hogy neked (vagy másnak) kell megvédeni az ilyeneket saját maguktól. Ha az ő lelkének jó az a tudat, hogy egy nő kihasználja, neked az miért fáj? A férfi egó tiltakozik? Az ilyen virtuál domina mint én is, azért tudja ezt megtenni, mert vannak ilyenek. Őt izgatja ha kihasználják, én meg szeretem megtenni. Mindenki azt kapja amit akar! Mi szükség van rá, hogy a pálya széléről beledumáljatok? Nektek jobb lesz??
Ezzel lehetne védeni a szélsőségesebb dolgokat is…
Pl. ha te disznók között akarsz élni 5 és félévet a sertéstelepemen, nyomorban, disznószart akarsz enni, mindennap háromszori verésre vágysz, illetve azt akarod hogy egy idő után levágjalak… Ha mindketten erre vágyunk, akkor miért kiabálna be a pálya széléről a rendőrség és néhány pszichiáter?
Jó lenne, hogyha abbahagynád a pszichés betegeken való élősködést!
Béke 🖕
Ha találsz ilyen hülyét akkor simán. Amúgy nem fogsz találni... Ehhez személyes kontaktus kell, máskülönben nem hatékony. Tapasztalat! 😉😁
28
Gratulálok! Milyen üdítő, hogy azután, hogy váláskor az emberek akár ki is nyírnák egymást az anyagiak miatt, vannak olyan emberek, akik önként, sőt örömmel szabadulnak meg a pénzüktől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!