Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM Findom szolgaként mennyi volt a legtöbb pénz amit bele áldoztál eddig?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok benne egy ilyen "kapcsolatba" és már 200 ezer felett járok eddig. 44F
Hol érdemes meghúzni a határt? Egyáltalán érdemes meghúzni?
2021. nov. 30. 16:18
1/32 anonim válasza:
A határ a bankszámlád egyenlege.
2/32 anonim válasza:
Nálam kétszázzal labdába sem rúgnál hülyegyerek...
3/32 anonim válasza:
Én megelégszem havi százzal is... ;)
4/32 A kérdező kommentje:
#2 Nálad hol kezdődik az elfogadható?
2021. nov. 30. 16:23
5/32 anonim válasza:
200 még kevés is ebben a műfajban. Nem tudom hányszor találkoztatok stb de egy jobb csaj egy este/hétvégén megkeres ennyit szexszel, egy pasival. Ha 2 hónapja többször találkoztatok, akkor nem nagy összeg ez. Úgy hogy ugye ez pont arról szól, hogy pénzt költesz.
Egyébként meg mindenkinek az sok, ott a határ, ahol meghúzza. Nyilván az anyagi helyzetedtől is függ a dolog.
6/32 A kérdező kommentje:
Akkor nem is vagyok olyan egyedül ezzel a fétissel? Sok férfit izgat amúgy ez?
2021. nov. 30. 16:26
7/32 anonim válasza:
Nálam én osztom be a pénzed, tőlem kérsz engedélyt minden költekezésedre, ami pedig megmarad a fizudból azt mind elveszem.
8/32 A kérdező kommentje:
#5 Hát.. igazából még nem taliztunk egyszer sem. Telefonon viszont már sokszor beszéltünk és tervben van egy tali is még idén.
2021. nov. 30. 16:27
9/32 A kérdező kommentje:
#7 Akkor Te még szigorúbb Úrnő vagy mint akit ismerek )), de amúgy izgató lehet ennyire függőségben lenni.:)
2021. nov. 30. 16:36
10/32 anonim válasza:
Szerintem csak így van értelme az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!