Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért izgulnak fel az iPhonetól és Apple Watchtól?
Jó mobiljaim voltak mindig, de ájfonom sosem volt. Ami idegesít minden instás csaj ájfonnal pózol. Élőben, ha megyek is vonaton mondjuk minden lány az ájfonokról beszél (ha pont mobil a téma) és senkit sem érdekel más márka. Egyik haverom mondta is vegyek ájfont és adjam el a "szar" Samsungom, mert úgy tuti lesz csajom.
Most komolyan azért szeretik, mert az a legdrágább? Férfiak is válaszolhatnak.
F/26
Szerintem igen. Így látszik hogy van a pasinak pénze.
20L
én nem értem az ilyen goldiggereket esküszöm
nem mind1 milyen az a szaros telefon?
a mai világban ők már nem égetik magukat olyan sráccal akinek nem iphonja van, szánalmas, az ilyen lányok csak ágybetétnek valók
tanács, kerüld az ilyeneket messziről, tudom, hogy nehéz, mert ezekből sok van, de nem lehetetlen
2.-nál a pont!
Bár azt nem értem, hogy mitől presztízs egy olyan eszköz, ami részletre vehető, és minden 3. butikos lány, meg cigó csicska ilyennel vereti?
nálam kifejezetten jó pont, ha a férfi nem veszi elő állandóan a telefonját, nem buzerálja, nem nézi meg ötpercenként, és ja, lehet, hogy perverz vagyok, de nekem bejön az is, ha buta telefonja van.
Az okos órás, egyéb kütyüs pasasok meg kifejezetten idegesítenek...
ja, és nem vagyok csúnya nő :)
#8, hát elég szomorú
10 évesen nekem tudod mim volt? barátaim, akikkel suli után mentünk játszani az erdőbe, nem azt a bugyuta képernyőt bámultuk már 10 évesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!