Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért izgulnak fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért izgulnak fel az iPhonetól és Apple Watchtól?

Figyelt kérdés

Jó mobiljaim voltak mindig, de ájfonom sosem volt. Ami idegesít minden instás csaj ájfonnal pózol. Élőben, ha megyek is vonaton mondjuk minden lány az ájfonokról beszél (ha pont mobil a téma) és senkit sem érdekel más márka. Egyik haverom mondta is vegyek ájfont és adjam el a "szar" Samsungom, mert úgy tuti lesz csajom.

Most komolyan azért szeretik, mert az a legdrágább? Férfiak is válaszolhatnak.

F/26

2021. nov. 27. 09:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Áhhh hagyd ezt a p*csába, ma már minden teló kb ugyan úgy néz ki, előlapról kb meg sem lehet mondani, szerintem ez egyáltalán nem lényeg, vegyél inkqbb egy jó kocsit vagy motort, abban neked is lesz örömed bővel plusz csajozni is lehet:D
2021. nov. 27. 09:47
 2/19 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem igen. Így látszik hogy van a pasinak pénze.

20L

2021. nov. 27. 09:49
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
az ilyen gold diggerekkel ki a tököm kezdene? akinek ez a mérvadó :D
2021. nov. 27. 09:51
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

én nem értem az ilyen goldiggereket esküszöm

nem mind1 milyen az a szaros telefon?

a mai világban ők már nem égetik magukat olyan sráccal akinek nem iphonja van, szánalmas, az ilyen lányok csak ágybetétnek valók

tanács, kerüld az ilyeneket messziről, tudom, hogy nehéz, mert ezekből sok van, de nem lehetetlen

2021. nov. 27. 09:54
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Nekem Xiaomi van. Érdekes, valahogy mégis bírnak a nők. De most, hogy mondod, beszerzek egy hamisítvány IPhone-t. Képzeld el majd az arcokat, miután kiderül szex után, hogy kamu IPhone. 🙂
2021. nov. 27. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

2.-nál a pont!

Bár azt nem értem, hogy mitől presztízs egy olyan eszköz, ami részletre vehető, és minden 3. butikos lány, meg cigó csicska ilyennel vereti?

2021. nov. 27. 09:59
 7/19 anonim ***** válasza:
82%

nálam kifejezetten jó pont, ha a férfi nem veszi elő állandóan a telefonját, nem buzerálja, nem nézi meg ötpercenként, és ja, lehet, hogy perverz vagyok, de nekem bejön az is, ha buta telefonja van.

Az okos órás, egyéb kütyüs pasasok meg kifejezetten idegesítenek...

ja, és nem vagyok csúnya nő :)

2021. nov. 27. 10:04
 8/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem hiszem, hogy felizgatná őket. A 10 éves gyerekemnek is iphone-ja van meg apple watcha (meg ipadje is), nincs ebben semmi különleges.
2021. nov. 27. 10:13
 9/19 anonim ***** válasza:
64%

#8, hát elég szomorú

10 évesen nekem tudod mim volt? barátaim, akikkel suli után mentünk játszani az erdőbe, nem azt a bugyuta képernyőt bámultuk már 10 évesen

2021. nov. 27. 10:18
 10/19 anonim ***** válasza:
59%
9. Még csak szombat reggel van, és máris betoltad a hétvége legbugyutább közhelyét. Gratulálok!
2021. nov. 27. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!