Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért izgulnak fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért izgulnak fel az iPhonetól és Apple Watchtól?

Figyelt kérdés

Jó mobiljaim voltak mindig, de ájfonom sosem volt. Ami idegesít minden instás csaj ájfonnal pózol. Élőben, ha megyek is vonaton mondjuk minden lány az ájfonokról beszél (ha pont mobil a téma) és senkit sem érdekel más márka. Egyik haverom mondta is vegyek ájfont és adjam el a "szar" Samsungom, mert úgy tuti lesz csajom.

Most komolyan azért szeretik, mert az a legdrágább? Férfiak is válaszolhatnak.

F/26

2021. nov. 27. 09:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Először is az iphone és nem azért szeretjük legalábbis én nem azért mert az a legdrágább hanem mert ez tetszett meg és nagyon jó minőségű képeket lehet vele csinálni.

Ha vki a telefonod márkája miatt akar megismerni azt hagyd a francba!

Normális nők nem foglalkoznak ilyennel.

23L

2021. nov. 27. 11:00
 12/19 StevenUp ***** válasza:
96%

Barátnőm pl azért volt izgatott az iwatch miatt mert vettem neki egyet. Neki volt almásnokiája és tudta használni és tökre őrült neki.

Amugy meg nem tudom miért jó az almásnokia. A funkcióinak a 70%át senki sem használja, és amugyis a legutolsó csöves románnak is ilyen van. Én személy szerint nem rajongok a ios rendszerért, így nem is veszek magamnak ilyen telefont. Nem fikázom akinek van, csak nem értem hogy 2021ben ez hogy lehet presztízs. Már a golddigger nők is igénytelenednek :(

2021. nov. 27. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgulnak fel tőle. Max az aranyasók csapnak rá. De mi azt ribinek hívjuk, nem nőnek.
2021. nov. 27. 11:45
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Olyan nő pont nem kéne aki erre izgul. Még mobilom sincs. 30F
2021. nov. 27. 11:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is muszáj volt szifont meg ájvaccsot venni mert így tényleg könnyebb beleültetni akis ribizliket. Pedig nekem is volt jó telefonom meg 3 milliós karórám előtte, de arra csak a harcedzetebb ribizlik mozdultak rá.
2021. nov. 27. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Te nagyon el vagy tévedve. Nem azért nem jönnek össze a csajok, mert nincs iPhoneod, hanem mert 26 évesen úgy gondolkozol mint egy 15 éves hülyegyerek. Nő vagyok, világ életemben android telefonjaim voltak, és sose érdekelt, hogy az aktuális páromnak milyen. Mi közöm lenne nekem ehhez, mit változtat az életünkben? Semmit.
2021. nov. 27. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

Pasi vagyok. Sajnáltam a pénzt Iphonera, Sony-m volt, meg Huawei, meg is szerettek a csajok. Sok csajjal volt már dolgom, de eddig senki sem azt nézte , hogy milyen telefonnal járok. Amúgy atlag 20 éves autom van, pedig nem keresek rosszul, lehetne mercim is :D

Most iPhone-t hasznalok mert sokkal jobb Nekrm mint az android instazgatok en id és jól lehet ilyen celokra hasznalni ezért szeretjük ;) nem azért mert ez w a legdrágább. Akinek ez számít azzal a csajjal ne kezdj!

2021. nov. 27. 17:52
 18/19 anonim ***** válasza:
16%
iPhone 4em van csaxólok hölgyek
2021. nov. 27. 21:20
 19/19 anonim ***** válasza:
13 iphone van. Sajna a farkam merete se sokkal nagyobb centibe. Rakd ossze mennyire vagyok sikeres hosszutavon.
2021. dec. 4. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!