Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti szűzek! Válaszolnátok... ?
Ti hogy álltok a párkereséshez:
- Mennyire hiányzik a szex és mennyire egy társ?
- Szintén szűz partnert szeretnél?
- Komoly kapcsolatban szeretnéd "elveszíteni" a szüzességed?
- El tudod képzelni, hogy akár örökre együtt maradj azzal, akivel először szexeltél?
- Mi a legfőbb oka, hogy még szűz vagy?
Kor/Nem is jöhet!
-Mindkettő hiányzik
-Mindegy, hogy szűz vagy sem
-Bármilyen "kapcsolat" jó elveszíteni, de fantáziáimban egy fiatal szexi lány avat be akit izgat ha a pasi tapasztalatlan/szűz
-Kevés erre az esély, hogy így legyen
-Kevés önbizalom
40/F szűz
Hiányzik
21/f
Csak szűzzel
Az igazival akarom az elsőt, ezért vagyok még az, sok kaland lehetettt volna
- A szex már a legkevésbé sem (pár éve még volt libidóm). A társ, hát az jöhetne. Teljesen más lenne az életem az biztos, mert senkim nincs.
- Nem muszáj, de persze imádnám ha még ő is szűz lenne, nem lenne szorongás meg stb.
- Igen mindenféleképpen komolyban.
- Ezt nem tudom. Nem feltétlenül.
- Az hogy nem volt lehetőségem rá, nem kaptam ilyen ajánlatokat, és nem ismertem meg olyan embert.
23 éves szűz nő
- Mennyire hiányzik a szex és mennyire egy társ?
eddig eléltem nélkülük akkor ezután se halok bele..
- Szintén szűz partnert szeretnél?
isten ments.
- Komoly kapcsolatban szeretnéd "elveszíteni" a szüzességed?
nem feltétlen. az is jó ha a sextől válik komollyá
- El tudod képzelni, hogy akár örökre együtt maradj azzal, akivel először szexeltél?
igen
- Mi a legfőbb oka, hogy még szűz vagy?
ronda is vagyok, pofám is hogy néz ki, dagadt is vagyok XD
Kor/Nem is jöhet!
ha nem is jöhet hát nem írom.
1. Van párom néhány hónapja, orálozni szoktunk, de egyelőre a konkrét behatoláshoz nagyon szűk vagyok. Nyilván emiatt félek is, hogy fájni fog, de dolgozunk rajta. A kapcsolat előtt nagyon hiányzott mindkettő.
2. Párom nem szűz, de teljesen indifferens amúgy, nem érdekelne.
3. Igen.
4. Ha vágynék az össze-vissza dugásra, valószínűleg már nem lennék szűz. Én azt mondanám, igen, de nyilván ez rengeteg dologtól függ, amiből a szexualitás csak az egyik.
5. Szociális fóbia, félelem az intimitástól, önbizalomhiány, elzárkózás.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!