Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 év feletti szűzek! Válaszol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év feletti szűzek! Válaszolnátok... ?

Figyelt kérdés

Ti hogy álltok a párkereséshez:

- Mennyire hiányzik a szex és mennyire egy társ?

- Szintén szűz partnert szeretnél?

- Komoly kapcsolatban szeretnéd "elveszíteni" a szüzességed?

- El tudod képzelni, hogy akár örökre együtt maradj azzal, akivel először szexeltél?

- Mi a legfőbb oka, hogy még szűz vagy?

Kor/Nem is jöhet!

2021. nov. 29. 17:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
10: Ne aggódj, majd elmúlik.
2021. nov. 29. 18:22
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

Szex nélkül elvagyok úgyahogy, a társ viszont hiányzik.

Mindegy hogy szüz e, viszont ha az lenne talán nem izgulnék annyira a teljesítménykényszer miatt.

Nekem kb mindegy hogy komolyban vagy alkalmiban, egyikse adatik meg. Komolynak jobban örülnék.

Igen, az álmom hogy örökre együtt maradjunk. Viszont ez csak egy utópia, kb esélytelen hogy bekövetkezzen.

Legfőbb oka hogy szűz vagyok, hogy a valóságban nincs elegendő lehetőségem ismerkedni, a neten meg kb mindenki elutasít, pedig nem csajozok szerintem rosszul. Volt már néhány csajjal több randim is, csók is. Csak az a fránya szexig és járásig nem jutok el soha.

20f "incel"

2021. nov. 29. 18:48
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
22 éves szűz lány vagyok, a vőlegényem 24 éves és szintén szűz. Hét éve együtt vagyunk, imádjuk egymást. Öt éve rendszeresen kielégítjük egymást, szopás, nyalás, néha naponta többször is, de behatolás csak esküvő után lesz. Természetesen örökre együtt maradni tervezünk... :)
2021. nov. 29. 19:40
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
13as, irigyellek😅. Sok boldogságot! 12es voltam
2021. nov. 29. 19:43
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Én halak vagyok meg skorpió

1. hiányzik a szex igen

2. Mondom hogy halak vagyok

3 miféle szüzesség?, halak vagyok!!!

4 simán

5. Nem voltam érthető? Halak vagyok skorpió aszcendensel...

2021. nov. 29. 19:58
 16/25 StevenUp ***** válasza:
100%

ma 19:58

Szimplán fogyatékos vagy ha egy kitalált csillagkép kitalált tulajdonságait akarod magadra erőltetni hogy ezzel magyarázd a kudarcaid az életben

2021. nov. 29. 20:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Valaki fordítsa le nekem a 15-öst. Nem értek horoszkópul.
2021. nov. 29. 20:03
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

-23 évesen zokogtam egy barátnőmnek, hogy egyedül és szűzen halok meg.

-Abban az évben megismertem a páromat. (3 hónappal később)

-Ő is szűz volt, 20 évesen.

-Azok is maradtunk az esküvőig, ami 2 év múlva volt.

- 7 éve vagyunk együtt, még mindig tanuljuk egymást és a szexet is.

-Együtt szeretnénk maradni életünk végéig.

2021. nov. 29. 20:10
 19/25 anonim ***** válasza:
79%
Csak bizonyos személyekkel hiányzik, akik rám sem néznek. Másokkal meg nem is kívánom, akkor inkább beérem a maszturbálással. Valószínű, hogy több orgazmusom volt már, mint sok olyan párkapcsolatban élőnek, akinek önző a párja. :)
2021. nov. 29. 21:14
 20/25 anonim ***** válasza:
63%

1.

Olyan amit nem éltem még át.. Nem tudom milyen.. hogy hiányozhat? 🤔 bár mind a kettő🤔 van hogy a vágy.. Van hogy egy társ..

2.

Egy idő után szerintem oly mindegy, inkább egymás megértése a fontosabb.. 🤔 Összepasszolás...

3.

Lehet igen lehet nem hosszú távon talán könyebb a bizalom miatt 🤔 meg nem szeretet kérdése szerintem.. Szeretni meg akarni sok mindent lehet 😅Mármint ahogy hozza az élet.. 😅

4.

Igen már ha a partner is úgy gondolja.. Bár semmi nem tart örökké 🤔

5.

Saját magam 😅

Kor/Nem 😆

23F

2021. nov. 30. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!