Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti szűzek! Válaszolnátok... ?
Figyelt kérdés
Ti hogy álltok a párkereséshez:
- Mennyire hiányzik a szex és mennyire egy társ?
- Szintén szűz partnert szeretnél?
- Komoly kapcsolatban szeretnéd "elveszíteni" a szüzességed?
- El tudod képzelni, hogy akár örökre együtt maradj azzal, akivel először szexeltél?
Én örülnék ha szűz lennék. Akkor nem tudnám hogy miért vannak úgy oda a többiek és még azt hinném hogy ez egy irtó klasz dolog
2021. nov. 29. 17:31
2/25 anonim válasza:
Mindkettő nagyon hiányzik.
Igen, de nem feltétel, de előny.
Csak komoly kapcsolatban gondolkodom.
El tudom.
Gondolom a külsőm, és a belsőm.
F
2021. nov. 29. 17:35
3/25 anonim válasza:
23 éves szűz férfi vagyok. Nagyon hiányzik a szex és a társ. A partnernek nem muszáj szűznek lennie. Komoly kapcsolatban szeretném ˝elveszíteni" a szüzességemet. Akár az is lehet, hogy örökre együtt maradok azzal, akivel először szexeltem. Sok lánybarátom volt már. Az a baj, hogy a lányok csak barátként tekintenek rám.
2021. nov. 29. 17:39
4/25 anonim válasza:
#1 légysz fejtsd ki
2021. nov. 29. 17:43
5/25 StevenUp válasza:
ma 17:43
Amig valaki szűz hajlamos elhinni hogy a szex az egy földöntúli szuper érzés és gyakorlatilag mintha selyembe hajtogatnád a farkad annyira kellemes.
Aztán végre összejön a szex, fekszel a nő mellet és Rájössz hogy semmivel sem lettél több.
Aztán úgy vagy vele, hogy társadalmi nyomásra újra és újra szexelsz és semmivel sem válik jobbá a téma.
Az előjáték az izgalmas, az emberfüggő. A többi már csak meló
2021. nov. 29. 17:48
6/25 anonim válasza:
Őszintén én inkább már férjet keresnék mint komolytalan párkapcsolatot. Mindegy lenne hogy szűz vagy sem. Az hogy megbízhatóbb legyen, egy igazi ride or die társ kellene. Hiányzik a testiség de inkább egy személy mintsem maga a szex. A legfőbb oka annak hogy szűz vagyok az szimplán annyi hogy iskolában inkább a barátnőkkel voltam, fesztiválok, bulik, csajos programok. Nem igazán érdekeltek a kapcsolatok, az egy éjszakás kaland meg kimerült másban (nem is akartam többet). Akivel szerettem volna lenni ő velem nem, aki velem szeretett volna lenni azzal meg én nem :D 25N
2021. nov. 29. 18:09
7/25 StevenUp válasza:
ma 18:09
Ismerős...
2021. nov. 29. 18:12
8/25 A kérdező kommentje:
6#
Ezt nem értem, kifejtenéd:
"az egy éjszakás kaland meg kimerült másban (nem is akartam többet)"
2021. nov. 29. 18:13
9/25 anonim válasza:
6: Mindjárt elmorzsolok érted egy könnycseppet.
2021. nov. 29. 18:13
10/25 anonim válasza:
Annyi hogy konkrét szex nem volt de volt más. Nem akartam egy buliban szexelni csak azért hogy túlessek rajta. 9-es köszi nem kell így is jól érzem magam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!