Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas pasik, lefeküdnétek egy ötven feletti, nálatok kb. húsz évvel idősebb nővel, ha lenne rá lehetőségetek?
nem értem ezeket: ha fiatalos, ha jól tarja magát stb. Egy 50 éves nő bőre már nem lesz olyan, mint egy fiatalé. Az alakja lehet jó, de a bőr kollagénszintje ilyen korra már erősen csökken. Legjobban a hónalj résznél figyelhető meg, ami undorító lesz.
Az érem másik oldala, hogy a kapuzárási pánik miatt még a heréidet is kiszívják belőled. Mindent megtesznek, mert örülnek, hogy egy fiatal kan lerendezi őket.
" Egy 50 éves nő bőre már nem lesz olyan, mint egy fiatalé. Az alakja lehet jó, de a bőr kollagénszintje ilyen korra már erősen csökken. Legjobban a hónalj résznél figyelhető meg, ami undorító lesz."
nem mindenkinek. elképesztő különbségek tudnak lenni ötvenes és ötvenes között (azon túl, hogy az átlag valóban ráncosodó és lestrapált). van egy-két ötvenes, aki bőrének az állapotát nem hiszed el, ha nem a saját szemeddel látod. ehhez persze nem árt egészségesen élni, a napozást pedig kerülni.
Én lefeküdnék többször is, jó lenne ilyen kapcsolat, de sajnos nincs.
Mikor "huszon..." voltam sokkal könnyebb volt.
Az okot pedig sokan leírták: Tapasztaltság, odafigyelés.
Én 40-es pasi vagyok,de simán,sőt,inkább egy,vagy több 50-es,esetleges 60-es teltebb nővel!!!
Bár találnék ilyet tartós alkalmira...
40/F
Igen,ha bejön. Mellette:tapasztalat.
Ellene: -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!