Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a két véglet?
Lányok, milyen hosszú és vastag volt a legkisebb és a legnagyobb pénisz, amelyet szex közben találkoztatok? Hogy mértétek, vagy becsültétek meg a méretét?
Hány éves voltál és hány éves volt az adott srác? Hányadik partnerei voltatok egymásnak?
Az volt a legvastagabb, amelyik a leghosszabb is volt?
Persze, senki se vonalzóval jár az ágyba, ezért is írtam, hogy becslés... Köszi a normális válaszokat!
Hosszra tudom csak:
Legkisebb: 12cm 2. Partner nekem, neki én sokadik 21-22 év
Legnagyobb: 16-7 cm 1. Partner nekem, neki én 5. 20-23 év
Volt egy nagyon vastag, szerintem 5+ Cm, hosszra meg 14-6 cm lehetett, nekem ő 3., neki én 2. 21-21 év
11 es.
De aranyos vagy, hogy mindenkiét megmérted.
Valamilyen szinten ez is szexi tud ám lenni.
Nekem volt egy barátom, aki minden barátnőjének lefényképezte a cunciját.
Mikor összejött egy 20-25 kép, vett egy 50X70 es képkeretet, és csinált belőle egy jó faliképet.
Aztán mindig mondta viccesen.:
"Én olyan rossz és huncut vagyok, hogy tőlem a p@nák falra másznak." 😄🤭
Kiöregedtem innen..
38ffi vagyok..de akiket ismertem sose azzal voltak elfoglalva hogy mekkora..ensem azzal kezdtem h mekkora a csecsed..ha valaki ismerkedik komolyabban,nem az vna a fontos hogy a jelleme tulajdonsága milyen??
Ui: volt model bnőm is es 90kg is..egy ember szépsége NEKEM nem kgban cm ben mérhető... :( beteg világ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!