Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kövérségen vannak fennakadva az itteni kérdezők? És a másik véglet?
És a bőrkeményedés???
Arról is beszéljünk már!!!
Mert arról valahogy nem akarózik senkinek.
Igénytelen banda.
Dagadt senki se legyen. Az igénytelen és nekem senki se magyarázza azt, hogy nem lehet lefogyni... A másik meg tényleg az, hogy azt se mondja senki, hogy nem lehet izomot felszedni.
Egyszóval a csontváz meg a dagadt ember is ugyanolyan lusta disznó állat, csak az egyik zabál mindent a másik meg nem.
Azért mert kövérség lényegesen gyakoribb pláne férfiaknál mint a kórós soványság.
Én őszintén kórósan sovány meleget még nem láttam.
Lóarcút, csúnyát, bunkót, nyomulósat igen...
És bármennyire is nem szeretik ezt a kövér melegek elfogadni de sokaknak nem jön be a maci alkat a hájas has, a vastag rövid comb és a Jennifer Lopezt meghazudtoló hátsó...
Akármennyire is nem tetszik a Fiúk klubból egyik főhőse Justint alakítja, na az olyan alkat a kedvenc széles körben.
Twink nek hívják, fiatal, vékony, jó seggű, feszes has és csinos pofi és 25 alatt van bőven.
A kövérségen azok vannak fennakadva, akiknek nincs saját véleményük, hanem csak az éppen aktuális divat irányítja az ízlésüket. S jelenleg éppen az etióp éhező testalkat a "trendi", ezért van az, hogy fiúk-lányok egyaránt diétázgatnak, sportolnak stb.
De nyugodj meg: a kövérek igenis bejönnek nagyon sok embernek. Nálam pl. alap, hogy legyen mit fogni a másikon, s egy hajszálvékony pasihoz hozzá sem tudnék érni, legyen akármilyen izmos vagy akármilyen helyes, akkor sem, és ezzel még nagyon sokan így vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!