Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kövérségen vannak fennakadva az itteni kérdezők? És a másik véglet?
Mindig is az 'etióp éhező " alkat volt a divat mind nőben mind férfiban.
Egy hájas férfi hason már csak a sok szőr a korona...
Meg a rövid tömzsi lábak.
Akinek ez a ízlése felőlem...de engem hagyjon ebből ki.
Nagyon vékony vagyok és bár ért érte néha kritika, mégis a partnereim jelentős részének nagyon bejött, hogy vékony vagyok. Én magam is csípem a nagyon vékony srácokat. Ami az izmot illeti. Meg a hízást. Nem mindenkinek megy.:(
Az izom még talán, de azért azt szeretem, ha olyan emberek mondják, hogy lusta egy kövér vagy egy vékony akik maguk se sportoltak és sportolnak, de másnak megmondanák.:) Amúgy én pl tök sok édességet, stb eszem. Mégis a súlyom örökké ugyanannyi. :D Ez van. Én elfogadtam, ha mást zavar az az ő gondja. Én így is boldog vagyok mert sokan szeretik, hogy ilyen vagyok. És olyanok akik nekem is nagyon bejövősek.
"Mindig is az 'etióp éhező " alkat volt a divat mind nőben mind férfiban."
Rosszul tudod, mert a történelem folyamán mindig a kövérebb volt az ideál, olvass utána és tájékozódj. Sőt, ez egészen a legutóbbi évtizedekig így volt, hiszen a ma élő idősek nagy része számára akkor néz ki "jól" valaki, ha kövér. Amikor én is híztam, a legtöbb idős megdicsért, mondván: jól nézel ki, ellenben amikor sokat fogytam, nem azt mondták hogy csinos vagyok, hanem aggódva kérdezték, hogy nem-e vagyok beteg, mert rosszul nézek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!