Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csak a kövérségen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a kövérségen vannak fennakadva az itteni kérdezők? És a másik véglet?

Figyelt kérdés
Annyi kérdést és választ olvasok a kövérséggel kapcsolatban a melegek hozzáállásáról, viszont alig találok valamit azzal kapcsolatban mi a véleményetek a túl vékony srácokkal, férfiakkal szemben. Bejön valakinek? Egyáltalán el tudjátok képzelni egy átlagos testalkatnál jóval soványabb (a köznyelv elnevezése alapján "csontváz" ) emberrel az együttlétet?
2017. dec. 19. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is az 'etióp éhező " alkat volt a divat mind nőben mind férfiban.

Egy hájas férfi hason már csak a sok szőr a korona...

Meg a rövid tömzsi lábak.

Akinek ez a ízlése felőlem...de engem hagyjon ebből ki.

2017. dec. 20. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vékony vagyok és bár ért érte néha kritika, mégis a partnereim jelentős részének nagyon bejött, hogy vékony vagyok. Én magam is csípem a nagyon vékony srácokat. Ami az izmot illeti. Meg a hízást. Nem mindenkinek megy.:(

Az izom még talán, de azért azt szeretem, ha olyan emberek mondják, hogy lusta egy kövér vagy egy vékony akik maguk se sportoltak és sportolnak, de másnak megmondanák.:) Amúgy én pl tök sok édességet, stb eszem. Mégis a súlyom örökké ugyanannyi. :D Ez van. Én elfogadtam, ha mást zavar az az ő gondja. Én így is boldog vagyok mert sokan szeretik, hogy ilyen vagyok. És olyanok akik nekem is nagyon bejövősek.

2017. dec. 20. 14:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló szerintem teljes mértékben igazad van. Én is hasonló cipőben járok mint te és szeretnék én is úgy élni hogy nem érdekel mások mit gondolnak, mert jól érzem magam úgy ahogy vagyok.
2017. dec. 20. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki kövér, az nem biztos, hogy sokat eszik, mozgáshiányos dtb. Én boldog lennék, ha barátra találnék nem számítana akármilyen dagadt is csak szeretni tudjon egy kicsit.
2017. dec. 21. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig is az 'etióp éhező " alkat volt a divat mind nőben mind férfiban."

Rosszul tudod, mert a történelem folyamán mindig a kövérebb volt az ideál, olvass utána és tájékozódj. Sőt, ez egészen a legutóbbi évtizedekig így volt, hiszen a ma élő idősek nagy része számára akkor néz ki "jól" valaki, ha kövér. Amikor én is híztam, a legtöbb idős megdicsért, mondván: jól nézel ki, ellenben amikor sokat fogytam, nem azt mondták hogy csinos vagyok, hanem aggódva kérdezték, hogy nem-e vagyok beteg, mert rosszul nézek ki...

2017. dec. 23. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!