Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a két véglet?
Lányok, milyen hosszú és vastag volt a legkisebb és a legnagyobb pénisz, amelyet szex közben találkoztatok? Hogy mértétek, vagy becsültétek meg a méretét?
Hány éves voltál és hány éves volt az adott srác? Hányadik partnerei voltatok egymásnak?
Az volt a legvastagabb, amelyik a leghosszabb is volt?
Persze, senki se vonalzóval jár az ágyba, ezért is írtam, hogy becslés... Köszi a normális válaszokat!
Mikor akadtok már le a farokméret kérdéséről?
Ha hiszed, ha nem szex közben kvára nem érdekel a pasi mérete. Nem nézegetem a szemembe épített merőszalaggal, és soha nem kérdezem meg az aktuálist, hogy hány milliméter a pötse.
Nem becsülgetek, nem méregetek, hanem élvezem a szexet. Függetlenül attól, hogy az illetőnek mekkora van, ha jó az ágyban, akkor 12 centivel is tud elég élményt nyújtani.
~17 cm
Nekem első és egyetlen partnerem 19 évesen (ő 18 volt), neki volt egy kaland-szerűsége még régen.
8 körül a legkisebb (az tényleg nem volt jó semmire kb.), és kb 20-22 a legnagyobb, elég vastag is volt (én azt se szerettem).
8 cm-t meg lehet becsülni szemre is +/- 1 cm-vel szerintem, akkor lehettem olyan 24. Ő pár évvel idősebb, és fogalmam sincs hányadik partner.
A nagy is szemre, a srác is megmérte, és 21-et mondott, de én nem láttam konkrétan, de valós lehet. Akkor voltam kb 18 éves, ő velem egy idős. Kb 4. partner lehetett, nem ma volt :D
Vastagságot nem mértem soha senkinek, így szemre se tudnám megmondani, mert nincs viszonyítási alapom.
Nem tudom miért volt fontos ez a kérdés amúgy, ha gondolod áruld majd el.
A legkisebb 13cm, a legnagyobb 19cm. Vastagsagot nem tudom.
Privat uzenetekre nem valaszolok.
Kb. 12-13cm hosszú és 3cm átmérő volt a legkisebb... Gáz, nem gáz, próbálkozott, de megkértem, hogy inkább hagyjuk abba, és csak leszoptam.
23cm volt a leghosszabb (rákérdeztem), a legvastagabb pedig vastagabb volt 6cm-nél.
Én is úgy jártam mint a 8 aska.
Egy régebbi munkahelyemen volt egy néger srác.
Neki olyan 23-25 körüli lehetett a hosszúsága, a vastagsága mint egy fél literes kólás üveg.
Szinte ijesztő volt látni ezt a hatalmas példányt.
Nem engedtem, hogy belém hatoljon, mert tuti hogy a kórházban kötöttem volna ki.
Fölajánlottam, hogy orálisan kényeztezem, de az sem volt egyszerű.
A számba sajnos nem fért be, csak nyalogatni és simogatni tudtam.
Hamar elsült, megdicsért. Azt mondta nagyon ügyes vagyok.
Háááát. Kaptam "jutalmat" bőven. Mintha rá öntöttek volna egy pohár tejfölt az arcomra.
Egyébként óriási élmény volt.
Szerintem soha többé nem lesz ilyen.
Ne írjatok privit, mert már férjnél vagyok.
Az övé csak átlagos. 15-17 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!