Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen érzéseket vált ki belőletek, hogyha észre veszitek hogy egy rendes, igényes, de számotokra szexuálisan nem kifejezetten vonzó srácnak bejöttök?
Nem egy koszos szatírra gondolok, és nem azért látszik a dolog mert szemérmetlenül megbámul, hanem mert rosszul leplezi…
Ha az illető nem full idegen, hanem osztály/csoporttárs, vagy munkatárs, akkor ez milyen érzelmeket vált ki belőletek?
Számotokra az egy kellemetlen jelenség?
Ez az. Lehet (sőt, valószínűleg), hogy önzőn hangzik, de egyetlen életem van, a saját igényeimet kell elsődlegesnek tekintenem, és ha ezek között ott van, hogy XY számomra egy nem szimpatikus ember, akkor nem fogom keresni a társaságát, hiszen ott van azoké, akikkel szeretek együtt lenni.
Szólj, ha rájöttél hogyan van élet a halál után, nem bánnám, ha lenne folytatása a mostaninak. ;) Őszintén nem tudom, hogy mit szeretnél ezzel a filozofálással mondani, de jó kis flashback volt az egyetemi filozófia órákra.
23: Biztosat nem állíthatok. De szerintem inkább igen, mint sem hogy nem. Sőt szerintem inkább szinte biztos igen, mint sem hogy nem. De szerintem ezt mindenkinek magának kell rendeznie a fejében, és majd mindenki magának szabja meg. Szerintem túl fura ez a világ, ahhoz, hogy ne legyen igaz. Amúgy ha eljő a vég, és elémtólják az új szerződést azt mondom alaposan át kell olvasni. Ki tudja, egyáltalán megéri e ide visszajönni. Az eddigi életem alapján elég vegyes érzelmek, tapasztalatok vannak bennem. Persze még pereg a film, szóval előre nem ítélkezem, és sok múlik rajtam, hogy hogyan írom a továbbiakat. Talán jobb helyre is lehet kerülni, talán mások is visszajöttek, csak a szó szoros értelmében nem ismerünk egymásra. Vagy igen is nagyon is egymásra ismerünk, és ebből is tudhatod, hogy kivel akarsz foglalkozni, kivel meg nagyon nem... Kérdések, kérdések...
Mondani semmit nem szeretnék vele. De mondjuk az is egy érdekes kérdés, hogy Te mit veszel ki belőle. :) Csak beszélgetünk.
Szerintem viszont ez az egyetlen életünk van, és épp ezért érdemes olyan emberek társaságban töltenünk, akiket szeretünk és akik fontosak számunkra. Ha valakit nem kedvelek, akkor nem fogok várni rá,hiszen olyan helyen se dolgoznék, amit gyűlölök.
Nyilván, hiszen ahány ember, annyi élet, nem nagyon lehet általános következtetést levonni.
27: De, lehet. A nagy számok törvénye működik, és a kivételek is csak erősítik a szabályt. Persze olyan is van, hogy a kivételek, csak kivételek.
Nem is vagyunk annyira egyediek, mint azt állítják, állítjuk... Most mi különböztet meg minket egymástól? Az hogy mit dolgozunk? Vagy hogy mennyi pénz van a bankszámlánkon? Vagy hogy férfi vagy nő? Valamilyen szinten, a saját szintjén mindenki szeretetre vágyik... Meg a kezelés módja...
Hallottál már a hologram elméletről?
Engem felidegesített, amikor kezdtem érezni, hogy egy egyetemi haverom talán belém habarodott. El is hívott egyszer, de hárítottam, mert éreztem hogy ő nem barátkozni akar, nem mondta hogy randi, csak elhívott.
Végig csak barátkozni akartam vele, én semmit nem érzek iránta. Nyilván nem tehet róla, de én se arról, hogy ő nem tetszik nekem.
Nem tudom viszont, hogy miért bosszantott fel konkrétan, hogy bejövök neki, ignorálhattam is volna. Jelenleg nekem tetszik valaki, akinek én kétlem, hogy tetszem, ilyenek történnek.
Mivel semmit se tudok rólad, nem tudom, hogy mi különböztet meg minket egymástól, de pár tipp: belső vonások, külső vonások, érdeklődések, hobbik, munkák, végzettségek, ambíciók, életstílus, hozzáértésünk különböző területekhez, megítélésünk, tervek, vágyak, ízléseink, gondolkodásunk, különböző helyzetben lévő reakciónk.
Az, hogy mindenki szeretetre vágyik, az semmi. Az állatok is vágynak kötődésre, ez közel minden élőlény számára ösztönös dolog.
Hallottam róla, de sose érdekeltek az ilyesmik, hiszen akár igaz, akár nem nincs befolyása arra, hogyan élem az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!