Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert maniaja a pasiknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert maniaja a pasiknak a reggeli szex??

Figyelt kérdés
Hat örülök ha egyáltalán felebredtem meg egyetlen gondolatom hogy igyak egy normális kávét meg fogat mossak meg kimenjek pisilni basszus. Aztan már ilyennel kene foglalkozni ébredés után 5 perccel 😅

2021. nov. 28. 10:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%
Reggeli merevedés. Ennyi.
2021. nov. 28. 10:19
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
Ne aggodj, ahogy oregszel egyre konnyebben talalsz olyan pasit, aki nem akar reggel, estere majd ugyis faradtak lesztek, ugyhogy eloszor bealltok a hetvegere, aztan mar inkabb hetvegen is mas program lesz, ugyhogy havi 1-2, vagy annyi se. Esetleg ha nyug a szex, keress egy aszexualis, vagy impotens pasit...
2021. nov. 28. 10:35
 13/39 anonim ***** válasza:
89%

Én szeretek reggel szexelni. A legjobb így kezdeni a napot.

N

2021. nov. 28. 10:39
 14/39 anonim ***** válasza:
62%

Pasiként kérdezném a többieket!

A ti farkatok ilyenkor nem tiszta szmegma?

Nekem még nem volt olyan kapcsolatom, ahol egymás mellett ébredtünk, de sajnos akkor is muszáj lenne meg mosnom reggel, hogyha lefekvés előtt fürödtem…

2021. nov. 28. 10:58
 15/39 anonim ***** válasza:
77%

Utolso, akkor gombas fertozesed van, menj el urologushoz egy tenyesztest csinaltass.

Kend canestennel, vagy betadin kremmel, attol van esely h elmulik.

2021. nov. 28. 11:09
 16/39 anonim ***** válasza:
89%
Az hogy áll egy farok abban mi a szomorú?
2021. nov. 28. 11:15
 17/39 anonim ***** válasza:
68%

Az nem szomorú. Az viszont igen, hogy a kérdező ilyen segghülye.

2021. nov. 28. 11:26
 18/39 anonim ***** válasza:
26%

Megmondod neki, hogyha szexet akar csináljon egy jó kávét, hagyjon békén húsz percig, kv, hírek, pisi, mosi, aztán foglalkozol vele.

Nem 6 éves már, hogy az első dolga reggel, hogy az anyjára vesse magát.

2021. nov. 28. 11:28
 19/39 anonim ***** válasza:
18%
Lefordítom. Azért gond, ha egy férfi csak reggel akar szexelni, mert nem azért akar szexelni, mert kívánós, hanem azért, mert biológiai folyamatok miatt feláll neki. Tehát mintha egy nő azért lenne nedves, mert megfürdött és csak akkor akarna és tudna szexelni. Ezért.
2021. nov. 28. 11:29
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

Én lány vagyok de szeretem ha a páromnak áll a farka, ebben mi szomorú? :D

Reggel nekem is több kedvem van hozzá mint este pláne egy jó alvás után és így jobban is indul a nap, meg a hangulata is jobb mint éjjel.

2021. nov. 28. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!