Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A reggeli masztizás ritka jelenség lányok esetében?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 06:49
1/11 anonim válasza:
Nem olyan ritka, mint aminek mondják. De sokszor van jobb dolgom is.
2/11 anonim válasza:
Reggel olyan fáradt vagyok, eszembe se jut.
3/11 anonim válasza:
Reggel nagyon ritka ha masztizok. Inkább hétvégén ha sokáig ágyban vagyok.
A reggeli szexet sem a kedvencem
4/11 anonim válasza:
Férfi oldalról gyakran kelek felizgult állapotban, ezért nálam gyakori.
Kivéve ha nincs rá idő.
28/F
5/11 anonim válasza:
Ahogy én tapasztaltam a legtöbb nőnek reggel élni nincs kedve, nem hogy bármihez.
Nekem ez baromira fura, hogy ennyire hogy lehet szenvedni ébredés után.
7/11 anonim válasza:
A csajok reggel nincsenek úgy felizgulva, mi férfiak meg erekcióval ébredünk, sokszor ugye adja magát a dolog. A csajok inkább estére izgulnak fel jobban, mikor a férfiaknak már semmi kedvük nincs :))
8/11 harebell válasza:
Én koránkelő vagyok, könnyen ébredek reggel, szóval energiám lenne, de kedvem nincs hozzá. Ha nem álmodtam olyasmit, akkor nem is nagyon tudok reggel izgalmi állapotba kerülni, vagy nagyon sokáig tartana.
9/11 anonim válasza:
Hát nem tudom.. neked reggel mindig van hozzá kedvem
10/11 anonim válasza:
Hétköznapokon kizárt, utálok korán kelni, időm se lenne rá, eszembe se jut. Hétvégén később kelek, de akkor se ez az első. Kicsit fel kell ébrednem, fogmosás, pisi stb, utána is inkább szexelünk, de ritka, egyikünk se kívánja reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!