Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van akit nem riasztana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van akit nem riasztanak el a reggeli szagok a szextől?

Figyelt kérdés

Nekem a reggeli száj vagy punciszag sose volt annyira zavaró, hogy emiatt ne kívántam volna meg a lányt. Sőt, talán még picit izgatók is voltak ezek. Neked lányként beleférne így a reggeli szex közvetlen ébredés után?

Btw nem véletlenül mondják véleményem szerint, hogy a szex annál jobb, minél mocskosabb. A szagok és az izzadság is csak izgatóbbá teszik és ez alól a reggeli illatok se kivétel :D

2021. szept. 8. 12:46
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
+ illúzióromboló, hogy nem tudjátok egymást szexszel kelteni, mert először mindenki szalad zuhanyozni mosakodni, nehogy valamit megérezzen a párja rajta. Így még egy jó reggelt csók se fér bele, pedig szerintem mindenkinek jól esne egy ilyen üdvözlés ébredés után. Hát még, ha utána nem csak a szájára kap puszit. :) A reggeli kávénál is édesebb.
2021. szept. 8. 12:48
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Mi ugyan úgy szexelünk reggel. Senkit nem zavarnak a szagok.

Legfeljebb úgy csináljuk hogy ne legyünk egymás arcában. De én nem érzek reggeli punci meg farok szagot. Max ha este volt szex és a g@eci szag mêg a puncimban van.

2021. szept. 8. 12:57
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
Az baj,ha az esti fürdés után reggelre szagos a nemiszerv.
2021. szept. 8. 13:00
 4/14 A kérdező kommentje:
én se szoktam reggelente kifejezetten erős illatot érezni odalent, de volt partnerem akit még is zavart a dolog és más is mondta már ezt. Szerintem amúgy az egymás arcába mászással sincs gond akkor, ha a partnered szájának a szaga (és ez most lehet, h valakinek undi lesz) neked nem taszító. :D Léteznek "kellemesebb" szájszagok is amik nekem pl nem zavarók reggel. Oké, napközben ne legyen büdös a lány szája, de ilyen helyzetben kit zavar?
2021. szept. 8. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

A szagok mindenkinél attól függenek, hogy milyen típusú és mennyire aktív rajta a baktériumtenyészet.

Ezen kívül mindenkinek más az érzékenysége is a szagokra, valamint van olyan, akinek kifejezetten tetszik ez a fajta illat.

Szóval itt sincs egységes módszer.

2021. szept. 8. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Esti fogmosás és zuhanyzás után nem kéne hogy reggel szagod legyen!!!
2021. szept. 8. 13:15
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha reggel fickósan/kancásan ébredsz akkor nem fognak zavarni a "szagok", természetes, hozzátartozik.
2021. szept. 8. 13:40
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
És akkor mi van a finggal???😂
2021. szept. 8. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
A vonzalom szerelem és gerjedelem felülírják a szagokat nálam. 20-30-40-év házasság vagy együttélés után mi a helyzet? Na arra volnék kíváncsi. :)
2021. szept. 8. 13:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam reggelente büdös lenni, párom sem az. De egyszerűen semmi kedvem ehhez. Meló előtt kizárt, utálok korán kelni, káosz az egész. Hetvégén meg egy fogmosás, pisilés a minimum, addig semmi. De nekem pár órával ébredés után jobban esik, reggel nincs túl magasan a libidóm. Szerencsére párom is így van vele, mi inkább délután/este/éjjel pótoljuk ami reggel kimarad.
2021. szept. 8. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!