Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van akit nem riasztanak el a reggeli szagok a szextől?
Figyelt kérdés
Nekem a reggeli száj vagy punciszag sose volt annyira zavaró, hogy emiatt ne kívántam volna meg a lányt. Sőt, talán még picit izgatók is voltak ezek. Neked lányként beleférne így a reggeli szex közvetlen ébredés után?
Btw nem véletlenül mondják véleményem szerint, hogy a szex annál jobb, minél mocskosabb. A szagok és az izzadság is csak izgatóbbá teszik és ez alól a reggeli illatok se kivétel :D
2021. szept. 8. 12:46
11/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de egyszerűen reggel nem kívánom a szexet, nincs kedvem hozzá. Pisilni meg úgyis elkellene mennem.
12/14 anonim válasza:
Szerintem a természetes szagok tudnak vágyfokozóak lenni, nyilván nem a penetránsan büdösre gondolok.
13/14 anonim válasza:
AZért ha SZAG az már nem olyan jó.
Még ha illat lenne az elfogadható.
Mert a büdöset nevezzük szagnak !!
14/14 anonim válasza:
Legjobb ébredés:) Félálomban ,tudat nélkül, félig aludva, ösztön szex ...mindent visz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!