Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem egyedül lakik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem egyedül lakik egy férfi, akkor lemondhat a szexről?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 18:35
 1/5 Lazy Lover ***** válasza:
100%
miért kéne? gondolom saját szobája csak van.... vagy ki lehet venni egy két órára szobát
2021. nov. 27. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. nov. 27. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell! Mindenre van megoldás!
2021. nov. 27. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki például a szüleivel él, akkor a krvzás biztosan.
2021. nov. 27. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

Én is ilyen balfasz vagyok aki nem visz haza családi házba nőt, mondjuk nagyon nem is lenne kit de attól még gáznak érezném a szitut.

Ugyanakkor amit írsz az hülyeség, mert nekem számtalan barátom van akik így vittek haza, sokszor egy éjszakás kalandokat is, aztán valahogy a szüleik is túltették ezen magukat. Ha épp viszket odalent neked is meg a csajnak is akkor nem lesz ez visszatartó erő, hogy valaki nem lakik egyedül. Az már sokkal inkább ha te magad is szégyelled ezt, hogy nem egyedül élsz és ezért komplexusaid vannak.

2021. nov. 27. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!