Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szüzességem, ez jó időnek és “teljesítménynek” számít?
Egy jó 10-15 perces csókolózással és vetkőzéssel kezdődött az egész, majd ezek után nem bírt magával és magától a szájába vette a szerszámot és 3 perc alatt elmentem… (itt picit kellemetlenül éreztem magam mert nagyon gyors voltam)
De ezután kb 10-15 perc nyalás történt ( ő kérte, hogy most már rakjam be), majd jó majdnem 45 perc szex több pózváltással mire elmentem 2.-ra
Ezután majdnem másfél óránk volt (ebbe az intervallumba minden is volt) és többet már nem tudtam elmenni, hiába szopott jó sokat a végén. (Maga a szopás eszméletlen jó érzés volt, de picit fura. Lehet ez miatt nem sikerült elmennem mert új érzés volt, nem tudom)
A lényeg a lényeg, ez jónak számít?
Bő 3 órát voltunk együtt.
Nyalás révén nem tudott elmenni (nyilván, sajnos 0 tapasztalattal ez nem sikerült), viszont szex közben sikerült neki, többször is.
Bocsi, hogy ilyen hülye kérdést raktam fel… Hiába írt rám másnap, hogy nagyon jó volt, majd mikor elmondtam neki, hogy ő volt nekem az első akkor azt írta, nem akarja elhinni. (Sajnos valamiért világ életemben bennem volt az ilyesfajta kétkedés…)
Még csak január ötödike van, de már megvan az év kamu-szexsztorija!
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!