Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvesztettem a szüzességem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szüzességem, ez jó időnek és “teljesítménynek” számít?

Figyelt kérdés

Egy jó 10-15 perces csókolózással és vetkőzéssel kezdődött az egész, majd ezek után nem bírt magával és magától a szájába vette a szerszámot és 3 perc alatt elmentem… (itt picit kellemetlenül éreztem magam mert nagyon gyors voltam)

De ezután kb 10-15 perc nyalás történt ( ő kérte, hogy most már rakjam be), majd jó majdnem 45 perc szex több pózváltással mire elmentem 2.-ra

Ezután majdnem másfél óránk volt (ebbe az intervallumba minden is volt) és többet már nem tudtam elmenni, hiába szopott jó sokat a végén. (Maga a szopás eszméletlen jó érzés volt, de picit fura. Lehet ez miatt nem sikerült elmennem mert új érzés volt, nem tudom)

A lényeg a lényeg, ez jónak számít?

Bő 3 órát voltunk együtt.

Nyalás révén nem tudott elmenni (nyilván, sajnos 0 tapasztalattal ez nem sikerült), viszont szex közben sikerült neki, többször is.

Bocsi, hogy ilyen hülye kérdést raktam fel… Hiába írt rám másnap, hogy nagyon jó volt, majd mikor elmondtam neki, hogy ő volt nekem az első akkor azt írta, nem akarja elhinni. (Sajnos valamiért világ életemben bennem volt az ilyesfajta kétkedés…)

tegnapelőtt 19:26
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
77%
Én kivertem a sztorira, Tomi-cum.
tegnapelőtt 19:27
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha így ment ahogy írod akkor szerintem szép teljesítmény :) hány évesek vagytok?
tegnapelőtt 19:28
 3/17 anonim ***** válasza:
73%

Még csak január ötödike van, de már megvan az év kamu-szexsztorija!

😆

tegnapelőtt 19:30
 4/17 A kérdező kommentje:
Azt én már rátok bízom, hogy el-e hiszitek. Nagyon nem izgat, mert én tudom jól, hogy megtörtént.
tegnapelőtt 19:33
 5/17 Noren1989 ***** válasza:
93%
Ha nem írod ki, akkor is elhisszük. 🤫🤫😂
tegnapelőtt 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan értékelte a barátnöd a teljesitményedet? Csak azért, mert ilyen esetben csakis az ö véleménye a lényeges! Amit mi irhatunk az semmit sem számit.
tegnapelőtt 19:48
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Ezt én nem tudom elhinni, bocsi!
tegnapelőtt 20:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ,igaz még év eleje van de ezzel a teljesítménnyel el is nyerted az ez évi aranydàkó dìjat. Gratulálunk :D Vagy mit vártàl mit ìrjunk erre ? :D
tegnapelőtt 20:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Jogos, én sem tudom miért írtam ki. Kicsit unatkoztam és tényleg nem vagyok benne biztos, hogy jó voltam de ez lényegtelen, csak az én hülyeségem... Viszont legalább igaz történet
tegnapelőtt 20:09
 10/17 StevenUp ***** válasza:
100%
Hát igen, anya csak egy van 😀
tegnapelőtt 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!