Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúnak nagyobb herezacskó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúnak nagyobb herezacskó?

Figyelt kérdés

Pár hete van új barátom, de még csak háromszor voltunk úgy együtt.

Az volt már elsőre is feltűnő, hogy neki nagyobb, lejjebb lógó herezacskója van, és egész jól látszódik ahogyan benne vannak a heréi.

Az előző barátomnál fel sem tűnt, hogy létezik a zacskó, nem is igen figyeltem meg milyen volt neki, egyébként ő volt az első az életemben.

De a mostaninál meg nagyon szembetűnő. Még nem beszéltünk róla, nem akartam szóbahozni (nehogy félreértse, v. cikizésnek fogja fel), és megfogni sem mertem még.

A fiúknál ennyire eltérő ez a rész?

Van bármi jelentősége, hogy kinek milyen?

2021. nov. 27. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szeretem a csüngős heréket
2021. nov. 28. 14:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Azt így nem mondanám ki, hogy izgat, csak így ezt furcsállottam, hogy neki ekkora, meg látom benne a heréit.

De engem az sem zavart, amikor az előzőnek fel sem tűnt, hogy van, de ez sem zavar, hogy neki ilyen nagyobb.

De látványra furcsa, meg szembetűnő.

Emiatt érdekelt, hogy van-e bármi jelentősége ennek, de ezek szerint nincsen, csak neki ilyen.

2021. nov. 28. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Nincs jelentősége a méretnek, de nekem jobban tetszik ha a pasinak egészen kicsi zacsija és kis golyói vannak. A farka pedig átlag méretben a legjobb szerintem.

Sokkal jobb kényeztetni egy kicsi és feszesebb zacsit, mint egy nagy lógósat.

2022. ápr. 19. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!