Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúnak nagyobb herezacskó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúnak nagyobb herezacskó?

Figyelt kérdés

Pár hete van új barátom, de még csak háromszor voltunk úgy együtt.

Az volt már elsőre is feltűnő, hogy neki nagyobb, lejjebb lógó herezacskója van, és egész jól látszódik ahogyan benne vannak a heréi.

Az előző barátomnál fel sem tűnt, hogy létezik a zacskó, nem is igen figyeltem meg milyen volt neki, egyébként ő volt az első az életemben.

De a mostaninál meg nagyon szembetűnő. Még nem beszéltünk róla, nem akartam szóbahozni (nehogy félreértse, v. cikizésnek fogja fel), és megfogni sem mertem még.

A fiúknál ennyire eltérő ez a rész?

Van bármi jelentősége, hogy kinek milyen?

2021. nov. 27. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az is ott egy szövet. Az egyiknek ilyen a másiknak olyan.
2021. nov. 27. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Genetika. Semmi jelentősége.
2021. nov. 27. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Eltero, mint a farokmeret, labmeret, minden mas. Nekedez ujdonsag? Jesszus. Inkabb kapd be azokat a golyokat, ha zavar a jelenletuk. 🙂
2021. nov. 27. 14:35
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Semmi jelentősége. Amúgy komolyan, együtt vagytok, szexeltek, és ezt nem mered felhozni? Mi ezen a szégyen?
2021. nov. 27. 14:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi a pasik meg azt nézik, hogy mekkora melled, meg hogy milyen fajta puncid van. Ez egy ördögi kör.
2021. nov. 27. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen, van akinek látványosan nagy, jó nagy lógós golyói vannak. Sokkal férfiasabb. Elvileg nincs jelentősége libidóban, sperma mennyiségben, stb.
2021. nov. 27. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
szerencses vagy az szexi,,ha gondolod küld el megnézném foton :P
2021. nov. 27. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Nincs jelentősége, de sokkal látványosabb, izgibb tud lenni.

Örülj neki, hogy ilyet fogtál most ki!

:D

2021. nov. 28. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem tetszik ha egy srácnak nagy lógós zacskója van, amiben jól látszanak a heréi
2021. nov. 28. 10:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Az enyém is olyan, de erre nem is gondoltam, hogy lányok szemében ez izgató látvány.

19f

2021. nov. 28. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!