Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon izgat a nagy herezacskó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon izgat a nagy herezacskó, létezik nagyobbító műtét?

Figyelt kérdés

Közepesen lógós a zacsim és kíváncsi lennék, hogy létezik-e olyan plasztikai beavatkozás amivel meg lehetne nagyobbítani, pontosabban fel lehet-e tölteni a zacsit.

Úgy mint amikor a csajok a szájukat tömik ki :D

Persze nem hatalmasat szeretnék, hanem olyan férfiasan méreteset.

Bután hangzik, de én jobban gerjedek a nagy herezacskókra mint a nagy farkakra :(

2020. szept. 23. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon izgató tud lenni egy nagy herezacskó, főleg ha nem csupasz.
2020. szept. 23. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Műtét nélküli opcióként ha pld 1 hétig nincs orgazmusom plussz 40 fok van akkor duzzadtabb is meg a combom paskolja:d

De ha nagyon szeretnéd valószínűleg vazelinnal aztis fellehet tölteni viszont nemvagyok benne 100%

2020. szept. 23. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:

A vazelin az egy testidegen anyag. A szervezet ki akarja lökni majd magából, ezért állandó gyulladás fog kialakulni, továbbá a nedves környezetben képtelen lesz elpárologni, megszilárdulni stb, ezért konkréten szó szerint berohad. Ha fontos a péniszed épsége, akkor semmilyen szinten nem nyomsz vazelint sem a farkadba, sem a golyóidba.

Hereimplantátumok léteznek, de ezeket azok szokták kérni, akiknek valamilyen okból el kellett az egyik, vagy mind a két heregolyójukat távolítani.

Fogadd el amid van. Neked lehet hogy tetszik, hogyha az átlagosnál nagyobb van valakinek, de nem mindenki számára szexi. Egyébként nem ettől függ, hogy lesz-e párod vagy szexpartnered.

2020. szept. 23. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem akarok vazelint önteni bele, tudom, hogy az káros.

nekem a nagy tetszik és ha van módszer a nagyobbításra, vagyis a "kitöltésre" azzal az eljárással megismerkednék.

2020. szept. 23. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Felejtsd el.Minden művi beavatkozás veszélyes és fölösleges.Esetleg próbáld

ki a nyújtást.Mint az afrikai hosszú nyakú nők.Egy két év alatt lehet

eredmény,ha elég fiatal vagy.

2020. szept. 27. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem alapból lógós van. Ne akarj olyat. Néha kellemetlen
2020. okt. 8. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:

kiszedeted a gyári golyókat, és rakatsz be nagyobbakat, meg kicst nehezebbeket, és attól szépen megnyúlik a zacskód

igaz nem lesz teljesen ugyanolyan, de látvány mindenért kárpótol :D

2020. okt. 8. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:
amúgy meg viccet félretéve, van herezacskó nyújtás, keress rá a low hangers balls-ra, de figyelmesen olvasd el a leírást és tartsd be a tanácsokat, hiszen nem akarod magadat kasztrálni.
2020. okt. 8. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek a nagy csomagok, mindig azzal kezdek hogy azokat nyalogatom :D
2020. okt. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!