Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha tetszenek a herezacskók?
Heteró férfi vagyok, barátnőm is van, de pár éve észrevettem, hogy a szexfilmekben sokszor nézem a férfi szereplő tökeit is.
Szeretem a nőket, nem akartam soha azonos nemű élettársat, de gyakran előfordul, hogy hokizás közben elképzelem a legjobb barátomat, milyen lehet neki, tömzsi vagy lógnak-e a heréi, illetve maga a zacskója szőrös-e vagy borotvált, illetve hogyan mozoghat, ha szerelmeskedik a barátnőjével. Főleg lovaglás közben tetszenek a férfiak, ilyenkor odahajolnék és megnyalogatnám a tökét az illetőnek.
Többet nem akarnék, de ez izgat. Ez nagyon beteges? Másnak is vannak ilyen gondolatai?
Engem pl az izgat fel amikor többes számba rakják és úgy mondják hogy "tökei"
Egy férfinek egy töke van és két heréje egy herezacskóban... mi ebben a felfoghatatlan?
Hát nem tudom, kedves 1-es, miért leszel izgatott. A tök az a here. Legalábbis pár évvel ezelőttig még így volt, míg meg nem jelent a tudatlan fiatal generáció. Egy férfinak tehát, ha minden rendben van, tökei vannak.
Példamondatok:
Miközben kefélte a csaját, himbálóztak a hatamas tökei, hozzácsapódtak a nő gátjához.
Ezek itt igazi szőrös tökű gyerekek! (= kemény csávók)
Ne töketlenkedj már! (= ne légy olyan, mint aki kasztrálva van)
Finom ez a kakastöke pörkölt. (= kakashere)
ma 19:14
Akkor lapozz fel egy biológia könyvet és áruld el nekem, hogy miért hivják "herezacskónak" ha azok nem a heréid hanem a tökeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!