Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha tetszenek a herezacskók?
Heteró férfi vagyok, barátnőm is van, de pár éve észrevettem, hogy a szexfilmekben sokszor nézem a férfi szereplő tökeit is.
Szeretem a nőket, nem akartam soha azonos nemű élettársat, de gyakran előfordul, hogy hokizás közben elképzelem a legjobb barátomat, milyen lehet neki, tömzsi vagy lógnak-e a heréi, illetve maga a zacskója szőrös-e vagy borotvált, illetve hogyan mozoghat, ha szerelmeskedik a barátnőjével. Főleg lovaglás közben tetszenek a férfiak, ilyenkor odahajolnék és megnyalogatnám a tökét az illetőnek.
Többet nem akarnék, de ez izgat. Ez nagyon beteges? Másnak is vannak ilyen gondolatai?
Meglehetősen szerénytelen, dr. Spleen, a névválasztásod. Nem igazán találó.
Herezacskónak írják a biológiakönyvben, mert az a hivatalos neve. Egy tankönyvben nem fognak szlengben fogalmazni. Azt se írják, hogy dákó, hanem pénisz meg hímvessző. A here népies vagy szlengbeli elnevezése a tök. Ezért is írtam a kakas töke pörit, ami a kakas heréjéből készül.
hasonlóan érzek mint a kérdező
Haveromnak hatalmas lógó zacsija van lejjebb lóg mint a farka pedig az se kicsi
Öltözőben néha előrehajol olyankor a lába közt látszik a szőrös zacsija
Nagyon kivánatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!