Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni sehogyan szex közben?

Figyelt kérdés

Voltam már több pasival is.

A nyalást nem élvezem. Vagy nem csinálták vagy nem volt élvezetes. A mostani párom egyszer csinálta de nem tudtam elélvezni pedig volt amikor jó érzés volt. Sokáig csinálta és inkább eljátszották hogy jó mert volt már mikor szólt érte hogy sok idő amíg kinlodni kell velem.

Eddig nem is emlékszem volt e olyan párom akivel lett volna előjáték. Egy kis csókolózás esetleg kis ujjazás de mind egyből berakta. A szexet élvezem nagyon de nem tudok elmenni mert ugye mind hamarabb élvez. Sőt volt amelyik azt mondta ugyan annyi időm volt nekem is az orgazmust a.

Így sajnos kimaradok a jóból. Inkább eljátszom az orgazmust ők meg büszkék. Csak hogy ne húztam az időt és ne kelljen velem szenvedni annyit.A mostani párommal is ez a helyzet. Vele volt olyan is hogy fájt amikor berakta de nem érdekelte mert az milyen izgató. Egyszer jó lenne átélni egy olyan szexet amikor már annyira beindított a pasi hogy alig várom hogy betegség. Vágyom arra hogy csókolgasson szeressen simogasson a férfi.

Szóval marad a maszti. Így sikerül .

Egyszer vajon átéltem az orgazmust?

2021. nov. 27. 07:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
15%
Jójó, de a nagy elvárásokért cserébe mit is nyújt pl a kedves kérdező?
2021. nov. 27. 21:39
 22/22 anonim ***** válasza:
79%
Az előjáték mióta számít nagy elvárásnak???
2021. nov. 27. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!