Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez pszichés ok lehet vagy a gyógyszer?
Mostanság fáj az együttlét, fogamzásgátló tablettát is váltanom kellett mert közti vérzéseim voltak rendszereseb
A fájdalmas együttlétet befolyásolhatta az hogy a tabletta valószínűleg már nem volt jó?
Igazából nem megy az orgazmus és az utóbbi hónapokban hatalmas kudarcként éltem meg, sírtam és szorongtam utána
A párommal sokat beszéltünk erről, de egyedül se tudok elmenni, ritkán maszturbálok
A doki szerint vagy pszichés ok vagy nem izgulok fel rendesen
1 éve vagyunk együtt, mindig is szorongóbb voltam
Mindennél jobban szeretem a barátom és nem akarom hogy emiatt tönkremenjen a kapcsolat, mert nagyon minőségi a párkapcsolatunk
Hatalmas szerencsétlennek érzem most magam..
#10 LEHET ezen segíteni, a folyamat visszafordítható! Ha egyedül nem tudsz megküzdeni vele akkor célszerű szakember segítségét igénybe venni. Azért is mert sokszor a felszínen látszó probléma mögött a tudatalattiban más szorongások is vannak amiknek ez csak az egyik "tünete". Segíteni tud a terpaod, ez a szakmája, a hivatása, hidd el ennél sokkal akutabb problémákkal is találkozik.
Néhány tipp hogy válassz terapot. Olyan szakembert válassz aki:
- rendes (5 éves) "normál" pszichológiai végzettséggel rendelkezik;
- rendelkezik szexuálpszichológiai graddal;
- hasznos ha van pár éves klinikai szakpszichológiai gyakorlata;
- a saját bemutatkozásában, ismertetőjében szerepel olyan, vagy hasonló problémakör amivel fordulni szeretnél hozzá;
- célszerű ha a rendelési hely/idő a saját napirendeddel összeegyeztethető (el tudsz hozzá járni - nem tudni előre hány konzultációra lesz szükség);
- lehetőleg veled azonos nemű legyen;
- s a legfontosabb: a leírása alapján úgy érzed meg tudnál benne bízni, meg tudnál nyílni.
Tehát még soha nem volt orgazmusod? Jobb, ha tudod, hogy a nők legalább felénél ez így van. Egész életükben nem lesz. Illetve akinél van, azok közül is soknak csak nagy ritkán jön össze. Ritka az olyan, aki minden együttlétkor elmegy, sőt, akár többször. Csak erről nem beszélnek a nők.
Pszichés oka lehet, de a gyógyszer is hátráltathat. Nem tudom milyen lehet nálatok egy együttlét, de ajánlom, hogy vegyetek könyveket a témában. Pl. erotikus masszázsról, nők kielégítéséről. Tucatnyi jó (angol nyelvű) könyv jelent meg, amiben feltárják ezt a területet és kiváló ötleteket adnak.
Koszonom mindenkinek! A kerdest azert emeltem ki, hogy mas is lassa. Elmentem szexualpszichologushoz es sok minden kiderult.
Amikre szamitottam is
Rossz csaladi semak, nem engedem magam szerethetove tenni, es az orgazmus megelessel van a baj. Tudom, klisesnek hangzik az onbecsules kerdese, de a pszichologus rengeteget segit!
Egy vagyont fizetek neki de ugy erzem raleptem arra az utra amit mar reg megkellett volna lepnem
Ne engedjetek hogy az otthonrol/mashonnan hordozott dolgok ne keruljenek megoldasra. Sose gondoltam volna hogy ennyire kapcsolatban van az agy-lelek-es a test
Sok sikert mindenkinek aki olvassa es higyjetek el ne adjatok fel! Azota oldottam, keresem a szexualitasom (tehat a testem felismereset) hosszu a vege!
A test nagyon bonyolult folyamat es rengeteg mentalis, onbecsules jellegu dolog osszefugg a tested mukodesevel. Nekem fizikailag van orgazmusom, de megelni nem tudom/tudtam es ezen dolgozunk. Pedig van egy tokeletes kapcsolatom...
Ha baj van, ne aggassagok magatokra jelzot hanem tenyleg szakember segithet. Sokaig azt hittem nem vagyok szerelmes/aszexualis vagyok holott minden a bizalmatlansagom miatt, amiatt generaltam mert nem szeretem magam es a csaladom miatt ugy ereztem megsem erdemlem...de dolgozok rajta mert akarom, es nem akarok eveket igy leelni!
Egy 21 eves lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!