Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, komolyan? Miért?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy nő ír egy kérdést, teljesen midnegy miről, ti ráírtok, majd rögtön az első mondatban (na jó, valaki képes kivárni az 5. mondatig) "szexuális aktusra invitáljátok" az embert (általában az idéző jeles invitálást rendkívül alpári módon kivitelezve).
Ennyire nem vágjátok, hogy a nők rohadtul nem így működnek?
Vagy csak élvezitek hogy az oldalon szép lassan minden nő letilt titeket?
Vagy mi az oka? Könyörgöm, valaki magyarázza már el nekem, mert nem értem...
Én még nem tapasztaltam itt ilyet. Kaptam már privit, de normalis stílusban.
Jo ha pl olyan választ ír vki hogy egy házibuliban 8an rakták meg a klotyón, ne csodálkozzon a felajánlásokon.
2021. nov. 25. 22:48
12/23 anonim válasza:
Huu nálam is rengeteg a kretén. Csak annyit írtam oda hogy lány vagyok már jött is a mondanál véleményt a farkamról üzi 😅
2021. nov. 25. 22:51
13/23 anonim válasza:
Amiért bármelyik Fb ismerkedésről / női-ffi kapcsolatról / szexualitásról szóló csopiban, fórumon tucatszám kapják a nők naponta a "degyönyörűvagyismi" egymondatosokat / farokképeket / előre megírt sablonleveleket. A küldözgetők naponta több tucat helyre kiküldik, a nagy számok törvényében bízva "hátha egyszer bejön". Persze nem fog, de idő kell amíg rájönnek és elunják. Mire egynek benő a feje lágya, vagy elmagyarázod neki ez nem így működik, addigra azonnal 20 másik ugrik a helyébe - hülyékből az utánpótlás kiapadhatatlan. Felesleges velük bajlódni mert megnyerhetetlen harc.
2021. nov. 25. 22:57
14/23 A kérdező kommentje:
Nem harcolni akarok, csak okot keresek. De sajnos nem találok, csak 1 magyarázatot: az 1 számjegyű IQ számot...
2021. nov. 25. 23:00
15/23 anonim válasza:
Olvasd már fel milyen kérdések vannak!
Egyből rájössz mi itt a szint.
2021. nov. 25. 23:04
16/23 anonim válasza:
Nem szoktam ilyesmit csinálni. De egyébként eljön az a pont, amikor már muszáj kezdeményezni, mert balféknek fog gondolni a nő, ha nem. Zárójeles megjegyzés, hogyha normális egy férfi, akkor sincs nagyobb sikere általában.
2021. nov. 25. 23:04
17/23 anonim válasza:
16-os
Ha normális a férfi legalább ellehet vele beszélgetni, de akkor sem megye bele senki sem a szexbe:D
2021. nov. 25. 23:07
18/23 anonim válasza:
#16 miért gondolna balféknek mikor nem is ismer, csak egy anonim nick vagy neki??? Látod itt van a bibi, ITT nem gondol rólad semmit (mert nem ismerkedni van itt), akkor fog gondolni ha bepróbálkozol ("na megint egy idióta"). Amiről te beszélsz azok a VALÓS ÉLŐ szituációk nem pedig az anonim fórumok.
2021. nov. 25. 23:11
19/23 anonim válasza:
Mert itt megtehetik. Nagy többsége a paliknak alig mer hozzászólni a csajokhoz, mert félnek tőlük. Itt vezetik le a dolgot.
2021. nov. 25. 23:16
20/23 anonim válasza:
Írtam már privát üzenetet, de soha nem "invitáltam szexuális aktusra" senkit és a farkamról sem szeretnék véleményt kérni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!